Xiaomi anunță Redmi Note 7, un monstru la doar 150 de euro

Xiaomi a anuntat deja in China noul Redmi Note 7. Acest smartphone comercializat la pretul de aproximativ 150 de euro este un veritabil monstru. Chiar daca principala sa atractie este camera de 48 megapixeli, Redmi Note 7 are o multime de alte atuuri, nemaivazute pana acum la acest pret.

Xiaomi Redmi Note 7, o camera de 48 megapixeli si nu numai. Sub carcasa va ascunde un procesor Snapdragon 660 (gama mid-range) insotit de 3 sau 6 GB Ram si de 32 sau 64 GB de stocare. Redmi Note 7 permite o autonomie mare datorita bateriei sale de 4000 mAh. Xiaomi a integrat acestui model un ecran de 6,3 inchi in format 19, 5:9 si un breton tip picatura de apa cu rezolutie Full Hd. Toate ingredientele necesare unui smartphone din gama de mijloc sunt reunite. Toate acestea la un pret ma mult decat accesibil.

Principala atractie a telefonului Xiaomi Rednote 7 este bineinteles camera sa foto. Xiaomi a integrat pentru acest model o camera foto dubla. Camera principala, de 48 megapixeli promite poze de mare calitate pentru aceasta gama. Este insotit de o camera secundara de 5 megapixeli dedicat gestionarii profunzimii campului. Acest lucru permite in principal realizarea unor selfieuri.

Rednote 7 este fabricat in intregime din sticla 2.5D si o rama metalica, disponibil in versiunile Blue, Gold, sau Twilight Black. Este dotat cu un display generos cu notch de tip “waterdrop”, un aspect 19.5:9. Procesorul este unul popular si destul de puternic, fabricat pe o tehnologie de 14nm.

Printre alte detalii importante ale acestui model notam prezenta unei mufe jack de 3,55 mm precum si un port USB-C. La un smartphone de 150 de euro acest lucru inca nu s-a vazut. Xiaomi Rednote 7 nu va fi disponibil in prima instanta decat in China, dupa care in India, Asia dupa care speram ca va veni si spre Europa.

Marca nu a comunicat inca nimic cu privire la o eventuala data de lansare in Europa. In China, modelul standard (3GB/32GO) este propus la pretul de 99 de Yeni, echivalentul a 150 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *