Un smoothie sănătos pentru a lupta contra insomniei

Să lupţi contra insomniei nu este un lucru foarte uşor. Cu siguranţă că ştii asta deja. Medicamentele nu sunt mereu indicate dacă problema este una ocazională şi uneori, chiar dacă încercăm să ţinem sub control stresul sau anxietatea, nu reuşim să facem faţă problemei.

Iar atunci când alegi să foloseşti ingrediente relaxante în sucurile tale smoothie vei facilita digestia şi vei reuşi să profiţi mai mult de toate proprietăţile lor pentru a lupta contra insomniei cu cele mai bune arme.

Ia notiţe. Care sunt ingredientele magice care te vor ajuta să dormi mai bine?

Mărul. Toată lumea este obişnuită să consume un măr la primele ore ale dimineţii. Dar atunci când suferi de insomnie, poţi consuma un măr seara. Este foarte bogat în fibre solubile care vor favoriza digestia şi care vor ameliora circulaţia sanguină. Mărul este capabil să destindă organismul şi să stimuleze buna funcţionare a ficatului datorită numeroaselor sale vitamine. Datorită polifenolilor, mărul poate reduce nivelul de zahăr din sânge. Deci nu te vei confrunta cu un nivel de glicemie care urcă deci te vei putea odihni mai bine.

Castravetele, un relaxant natural. Cu siguranţă că ai folosit până acum castravetele pentru a trata cearcănele sau pentru a-ţi destinde pielea. Consumă-l sub formă de suc şi organismul îţi va mulţumi. Are un nivel ridicat de magneziu care va ameliora calitatea somnului şi care poate reduce problemele legate de somn.

Salata, un relaxant natural. Surprinzător? Ştiai însă că grecii consumau ceai de salată pentru a adormi mai uşor? Salata are un efect tranchilizant, poate calma nervii, ajută la digestie şi poate ameliora ritmul cardiac. Sub formă de infuzie sau în sucuri este la fel de benefică.

Mierea bio. Este un veritabil miracol al naturii, pe care toţi ar trebui să îl consumăm înainte de a merge la culcare. Este cea care va avea grijă de ficat şi te va ajuta să elimini toxinele foarte uşor. Deci munca ficatului, un organ foarte harnic noaptea, va fi mult mai uşoară şi mai eficientă.

Ai nevoie de un măr verde, de 3 frunze de salată, de un castravete, un pahar cu apă, o lingură de miere şi una de scorţişoară pentru a prepara acest suc smoothie minunat.

Un comentariu la „Un smoothie sănătos pentru a lupta contra insomniei

  1. The Grand Budapest Hotel>>>Pulbere de stele
    de vazut pe Couchtuner

    OK, OK, aberant, dar foarte captivant; pe alocuri extrem de amuzant. Scene precum cea cu pisica, muzeul, evadarea, schimbul de focuri și multe altele sunt epice. Coloana sonoră superbă… Pe mine m-a captivat din startul filmului ceva ce puțini poate au observat: asemănarea dintre locația și tot ce ține de aceasta a hotelului și același tip de instituție prezent în faimosul joc Syberia. Văzând interiorul hotelului mi-am reamintit cu nostalgie de joc, dar prima și prima dată m-a făcut atent similaritatea denumirilor celor două stațiuni: Nebelsbad(din acest film) și Aralbad(din joc)… Per ansamblu un film diferit, amuzant și inteligent construit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *