Un meci tipic Stelei

Aţi văzut meciul,nu ? Eu nu,dar am aflat scorul de la TV,şi mă aşteptam la Steaua să facă o astfel de surpriză fanilor şi celor care au jucat la pariuri pe victoria lor. Ei bine s-a terminat cu 1-1 după ce Steaua a avut posesia,iar gazdele au reuşit să înscrie în repriza a doua în minutul 59′,iar M.Costea a egalat în min 65′

Am fost fan FC STEAUA,dar de acum 2-3 ani de când are lotul ăsta minunat nu mai am nici o atracţie faţă de aceată echipă. Îmi plăcea enorm să mă uit la meciurile lor în cupe europene chiar şi dacă pierdea,dar îmi plăcea enorm să văd că un fundaş ca Goian marca când nu te aştepai.

Vă spun că atâta timp cât o să fie în lotul stelei jucători ca Tănase,Brandan,Prepeliţă,Latovlevici şi aşa mai departe,nu vă aştepaţi la victorii în cupe europene şi mai ales la câştigarea campionatului.

Despre meciul din seara asta nu pot spune prea multe pentru că nu l-am urmărit dar eram optimist şi sigur pe mine că va fi o victorie a echipei noastre. Ciuciu,doar Ciprul are campionat de fotbal,puternic..

Cu Schalke chiar mă aşteptam la egal dar cu ăştia,nu se poate. Chiar îmi pare rău că unii din jucătorii stelei poartă tricoul Roş-Albastru.Ruşine !

Leave a Reply