Un laptop care mi-a atras atenţia

De ceva vreme îmi caut un nou prieten tehnologic, pentru că actualul prieten tehno(PC) e pe ducă treptat-treptat. Nu mai vrea să facă faţă cerinţelor mele, care îl devantajează total. Adică nu că aş avea eu cerinţe prea mari, dar într-un fel cer şi câteva “nişte” performanţă.
M-am gândit să fac un upgrade şi să îmi cumpăr un laptop, pentru că au cam prins curaj vânzările de laptop din ultimii ani, datorită specificaţiilor noi aduse de către producători. Însă un laptop de la Panasonic mi-a atras atenţia încă din galeria de imagini, iar un clip tot cu laptopul mi-a pus capac. E vorba de Panasonic ToughBook 53.

Acest laptop e unul cu totul diferit de celelalte. Deşi prima dată când îl vezi, concluzia e una destul de clară şi foarte uşor întâlnită: nu e plăcut ca design.

Mă interesaeză şi partea de design într-un fel dar cum ziceam şi mai sus cer performanţă. Acesta este un laptop, care mie mi-ar satisface cerinţele,adică are următoarea configuraţie:

Procesoare: Intel Core i5-2520M vPro – 2.5GHz cu Turbo Boost până la 3.2GHz
Memorie RAM: 4 GB DDR3
Placă video: Intel GMA HD 3000 .. respectiv un diplay de 14 inch High Definition (720p) cu touchscreen şi cu o tastatură rezistentă la apă

Clipul următor spune totul..

Leave a Reply