Top 5 site-uri legale unde poti viziona filme

Cu toții știm cât de relaxant poate fi statul în fața televizorului, cu un pahar de vin în mână, urmărind un film bun sau un nou episod din serialul favorit mai ales dacă toate astea se petrec după o zi epuizantă de muncă. Din acest motiv am făcut o listă și o scurtă prezentare a 5 platforme legale pe care poți viziona filme online dar si offline, descărcându-le în telefonul sau calculatorul tău.

Netflix este unul dintre cele mai populare servicii de streaming din întreaga lume, având de asemenea printre cele mai mari colecții de filme și seriale, unele dintre ele chiar produse de către ei (de exemplu Narcos, Stranger Things, House of Cards). Netflix s-a alăturat pieței din România pe data de 23 mai 2017 și poate fi folosit cu 3 tipuri de abonamente lunare. Prima lună este oferită gratuit, de test.

1. Prime Video

Prime Video este un site foarte popular si legal pe care poti viziona filme online dar si seriale sau alte productii video precum show-uri de comedie si altele. Aceasta platformă este deținută de gigantul Amazon și se recomandă ca fiind un serviciu premium, chiar dacă este mai ieftin în comparație cu Netflix. Prime Video are de asemenea o colecție imensă de filme și seriale.

2. Crackle

Crackle este deținut de Sony Pictures Entertainment și permite utilizatorilor vizionarea gratuită de filme online subtitrate. Dezavantajul Crackle este că are reclame, însă acesta este un lucru perfect justificat.

3. The Internet Archive

The Internet Archive, după cum îi spune și numele, salvează și arhivează capturi ale tuturor website-urilor de pe internet. Partea foarte tare la acest site este că oferă posibilitatea de download filme și seriale cu doar câteva click-uri.

4. Youtube Movies

Youtube Movies te lasă să vizionezi mii de filme direct pe Youtube. Fiindcă politica lor este împotriva pirateriei, va trebui să plătești un abonament lunar pentru a putea viziona acolo. Merită însă efortul, căci pe această platformă poți descărca filmele pentru a le urmări și atunci când nu ai o conexiune la internet.

5. Hulu

Hulu este un alt site legal pe care poți urmări filme și seriale online hd. Acesta este un serviciu premium dar care oferă noilor utilizatori posibilitatea de testa gratuit site-ul pentru o anumită perioadă de timp. După ce expiră perioada de testare, va trebui să plătești un abonament lunar pentru a putea continua să vizionezi filme pe Hulu.

Acum că probabil te-ai hotărât care va fi următoarea platformă pe care vei viziona de acum înainte filmele și serialele tale favorite online, pot să recomand câteva seriale pe care le-am văzut și care nu te vor face să regreți că ți-ai consumat timpul cu ele.

Două seriale pe care trebuie neapărat să le vezi

Narcos este un serial creat de Netflix care prezintă, bazându-se pe fapte reale, viața traficanților de droguri din Columbia în frunte cu baronul Pablo Escobar. Pentru Narcos s-au făcut până în prezent trei sezoane a câte zece episoade iar cel de-al patrulea sezon a fost deja anunțat de către producători. În timpul primelor două sezoane te va atrage felul în care Pablo conduce piața mondială de cocaină, dar nu te atașa însă de el: din sezonul trei intră în schemă alți narco-traficanți la fel de bine interpretați de către actorii angajați de Netflix. Poți urmări cele mai noi episoade din Narcos pe Netflix fără să plătești nimic și fără să fii nevoit să te înregistrezi.

Black Mirror este un alt serial deținut de popularul serviciu de streaming despre care am vorbit mai sus. Preluarea Black Mirror de către Netflix s-a făcut abia începând cu sezonul trei (și ultimul) al serialului iar îmbunătățirile au fost semificative. De fapt, fie vorba între noi, vă recomand doar ultimul sezon. Serialul nu are un fir narativ, astfel că poți începe vizionarea cu oricare episod, actorii fiind mereu diferiți. Oglinda Neagră este despre frici și tehnologie.

Leave a Reply