Top 5 seriale de vizionat în aprilie între horror și comedie

De la seriale horror sociale, la cele mai acidulate romante, iata care sunt cele mai bune seriale de vizionat in luna aprilie pe toate platformele de streaming.

Daca spunem luna noua, spunem si programe noi. Iar luna aprilie marcheaza « o adevarata revolutie » in ceea ce priveste noutatile, dar si sosirea unor programe foarte asteptate.

The Serpent, pe Netflix. Va fi foarte dificil sa il recunosti pe Tahar Rahim in costumul lui Charles Sobhraj, un criminal in serie care a operat in anii ’70 in Asia. Un francez nascut la Saigon, Charles Sobhraj agresa si omora turisti veniti in Thailanda sau in India. O poveste adevarata absolut sinistra, care este disponibila din 2 aprilie pe Netflix. Ocazia de a-l descoperi pe Tahar Rahim intr-un rol total diferit si sa aflam mai multe despre periculosul criminal care a marcat anii ’70.

Mare of Easttown, pe OCS. In acest serial, Kate Winslet are rolul unui detectiv dintr-un mic oras din Pensilvania, care ancheteaza o crima, in timp ce si propria sa viata este un adevarat dezastru.

Them, pe Prime Video. Influenta lui Jordan Peele, unul din maestrul genului horror social si antirasist, se poate observa din plin in trailerul de la Them, foarte asteptat in aceasta luna.

Them este conceput la fel ca si o antologie a carei prim sezon se va concentra asupra unei familii de afro-americani care se muta din Carolina de Nord intr-un cartier foarte alb din Los Angeles.

Dollface, pe Disney+. Este povestea lui Jules, care este parasita de iubit dupa o relatie foarte lunga. Si pentru a face fata noii realitati de celibatara, da dovada de o imaginatie foarte bogata care o ajuta si sa reia legatura cu prietenele sale.

Shadow and Bone. Ca sa fim onesti, Netflix are talent pentru genul fantasy! Acest serial se va derula in regatul imaginar Ravka, blestemat de mii de ani. Destinul sau se bazeaza acum pe umerii unei orfane, Alina. Aceasta este recrutata de armata pentru a merge alaturi de Grisha si pentru a lupta contra unei ceti malefice care distruge tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *