Top 5 alimente naturale care pot trata un stomac leneș

Ai abuzat de alimente nesănătoase, de mese copioase, grase şi pline de zahăr sare? Ai un stomac leneş şi eşti într-o continuă stare de letargie?

Pentru a scăpa de excese, pentru a avea un ten plin de prospeţime şi un stomac mai lejer, iată care sunt remediile naturale de care trebuie să profiţi numaidecât.

Nu există nici un secret. Ai nevoie de o dietă de două sau de trei zile. Ideea nu este să te privezi de unele alimente ci să mizezi pe alimentele care pot reechilibra şi purifica organismul.

Orezul natur poate să fie cea mai bună soluţie pentru un stomac mai leneş atunci când ai făcut excese. Dieteticienii sunt de aceeaşi părere, orezul este cel care te ajută atunci când ai abuzat de grăsimi, de zahăr sau de alcool.

Menta piperita băută sub formă de infuzie este cea mai bună idee pentru a trata durerile de stomac. Atunci când nu te simţi bine, cu siguranţă că nu vrei să mănânci ceva. Deci infuziile cu mentă sunt cele mai bune în acest caz. Sunt cele care te ajută să tratezi problemele digestive şi inflamaţiile intestinale. Menta piperita poate să fie cea mai bună idee şi sub formă de ulei esenţial.

Ştiai că anghinarea este cea mai bună idee pentru un ficat mai obosit, care nu este în cea mai bună stare? Ideea cea mai bună? Să o prepari pe aburi şi să o serveşti pur şi simplu alături de cea mai lejeră şi mai delicată vinegretă.

Banana este un aliment lejer foarte bogat în potasiu. Este cea mai bună idee pentru a limita efectele dezhidratante ale alcoolului sau al altor alimente nocive pentru stomac sau ficat.

Un alt preparat care poate trata un stomac mai lejer, obosit şi supraîncărcat? Supa de legume, cea mai benefică.

Un comentariu la „Top 5 alimente naturale care pot trata un stomac leneș

  1. John Wick pe watchseries

    Sincer, mi se pare cel mai tare film de actiune din 2014. Cam asa ar trebui sa fie toate filmele de actiune, facute de americanii de la hollywood, scurt, direct si la subiect. Filmu’ are tot ce trebuie, mi-a smuls o mica lacrima acolo, m-a facut sa rad, m-a tinut in supsans, si la sfarsit am ramas cu un feeling placut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *