The Walking Dead – la ce să ne așteptăm de la sezonul 10

Sezonul 10 al serialului The Walking Dead isi face aparitia cu 8 noi episoade, disponibile pe OCS Go. Acest al 10-lea capitol se anunta a fi unul captivant si la fel de sangeros. Povestea se reia dupa concluzia tragica traita de supravietuitori care nu au avut de ales decat sa constate moartea mai multor membrii din comunitatea lor, ucisi de The Whispereres, un grup dirijat de catre terifianta Alpha. Aceasta din urma a stabilit o serie de reguli noi si frontiere pe care membrii din Alexandria si Hiltop trebuie sa le respecte cu sfintenie daca vor sa evite un razboi deschis.

Fanii serialului vor afla in egala masura mai multe lucruri despre The Whisperers, in special datorita unui flashback care arata o intalnire dintre Alpha si Beta. Dar si despre felul in care acestia din urma reusesc sa creeze “trupe” de zombi pentru a-i ataca pe cei care nu se supun regulilor si dorintelor lor. In spatele gratiilor in sezonul precedent, Negan va avea si el un rol de jucat in conflictul care opune comunitatea de supravietuitori si The Whisperers. Fanii abia asteapta sa vada daca Negan va fi sau nu eliberat in acest nou sezon. Negan nu este un erou ci maii degraba un anti-erou insa este placut de o multime de fani.

O serie de personaje noi isi vor face aparitia in noul sezon al serialului The Walking Dead printre care Gamma interpretata de comediana Tora Birch care se va distinge din tabara alcatuita de The Whisperers. Gamma este un personaj pe care vom invata sa il cunoastem in acest nou sezon. In iulie, actrita Danai Gurira si-a confirmat intentia de a parasi serialul. Ceea ce inseamna ca povestea lui Michonne va ajunge la sfarsit. Fanii spera ca i se va oferi un sfarsit fericit. Insa acest lucru ramane de vazut. De notat este si faptul ca Daryl si Carol vor fi reuniti pemicul ecran in mai multe reprize in acest sezon 10, pentru scene de actiune si de prietenie deopotriva.

Daca vreti sa aflati mai multe lucruri despre identitatea tinerei misterioase aflate la originea semnalului de alerta captat de Ezekiel, la sfarsitul sezonului 9 atunci nu trebuie sa ratezi sub nicio forma acest nou sezon. Conform zvonurilor ar putea fi vorba despre Maggie, personajul care a parasit serialul in sezonul 9. Aceasta s-a alaturat unei alte comunitati impreuna cu fiu sau Hershel. Serialul a inceput sa fie difuzat incepand cu 7 octombrie pe OCS Go.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *