Supravegherea bonei si a copilului de la distanta

Sa-ti pui increderea intr-un strain nu este deloc usor, mai ales atunci cand este vorba de copilul tau si bona acestuia. Este foarte greu in ziua de azi sa mai gasesti o bona responsabila care sa aiba grija de copilul tau.  Acestea au obiceiul de a fura din casa sau pur si simplu sa nu aiba grija de copil si sa piarda timpul la televizor. Pentru a preveni aceste probleme este bine sa optati pentru o camera de supraveghere.

Cazuri in care bonele au furat din casa se cunosc. De multe ori au fost prinse folosind sisteme de supraveghere. De asemenea, se cunosc si cazurile in care bonele au abuzat de cei mici, i-au batut (de exemplu acest caz) sau chiar mai rau de atat.

Toate acestea au iesit la iveala cu ajutorul unei camere de supraveghere ascunse in casa de care bona nu stia. Increderea in bone a scazut foarte mult, de aceea multi parinti opteaza pentru un concediu prelungit sau pentru o ruda cara sa aiba grija de copil.

camera supraveghere ip

Din pacate nimeni nu poate verifica bonele pentru aptitudinile lor, neexistand o comisie speciala sau teste pe care sa le faca pentru a dovedi ca este o bona buna. Ele sunt alese dupa criterii personale, de multe ori la recomandarea unor prieteni sau pur si simplu de pe internet.

Cum se poate proceda pentru ca bona sa isi faca meseria corect? Cea mai buna solutie este sa amplasati o camera de supraveghere in locuinta, poate chiar mai multe pentru a putea avea imagini din toata casa. Din pacate cei care au avut probleme cu bonele au instalat camerele mult prea tarziu. Stiind de aceste evenimente neplacute, este bine sa fiti precauti si sa instalati din timp o camera si sa urmariti ocazional activitatea din casa. Sau in cazul in care aveti suspiciuni sa vizualizati acasa inregistrarea.

Pentru a putea instala o camera de supraveghere pe care o sa accesati de pe telefonul mobil si care sa nu implice costuri suplimentare pentru manopera, trebuie sa apelati la cei de la  www.SKUT.ro. Este un magazin online ce comercializeaza sisteme de supraveghere video la preturi foarte accesibile unde o sa gasesti o varietata de produse. Echipa profesionista te va ajuta cu sfaturi si si asistenta post vanzare, iar in cazul in care vrei o informatie tehnica sau nu te pricep sa folosesti echipamentele, echipa te ajuta oricand.

O camera de supraveghere care sa nu necesite costuri suplimentare dupa achizitia ei trebuie sa fie din start performanta, dar in acelasi timp simpla de utilizat.. Camerele de supraveghere se impart in multe categorii si au diferite criterii dupa care se catalogheaza.

Pentru ca stim ce vrei si nu are rost sa te obosim cu informatii ce nu isi au rostul in acest moment pentru tine, uite pe scurt ce trebuie sa faci si de ce sa ti cont atunci cand alegi o camera de supraveghere.

In primul rand trebuie sa aiba o rezolutie cat mai mare daca vrei o claritate buna. Camerele filmeaza in mod normal la rezolutie Full HD, dar poti opta si pentru rezolutie mai mare de tip 2K sau 4K. De asemenea, dimensiunile camerei trebuie sa fie cat mai mici daca vrei sa o ascunzi.

Microfonul si difuzorul sunt esentiale daca vrei sa auzi ce se intampla in casa ta, iar in cazul in care observi ceva poti transmite un mesaj de avertizare. Intra pe SKUT.ro si vorbeste cu un specialist care te va ajuta sa alegi o camera potrivita pentru tine. Intra si pe acest link unde gasesti un articol in care se vorbeste mai pe larg despre tipurie de camera de supraveghere dar si despre montarea si configurarea unui astfel de sistem video.

One Response

  1. Silviu 25 septembrie 2018

Leave a Reply