Stephen King pe Netflix – filme și seriale de văzut pe platformă

« In the Tall Grass » este disponibil pe Netflix. Un titlu care se alatura adaptarilor dupa Stephen King de descoperit sau redescoperit pe platforma.

The Shawshank Redemption. Despre ce este vorba? In anul 1947, Andy Dufresne, un tanar bancher, este condamnat la inchisoare pe viata pentru uciderea sotiei sale si a amantului sau. Dar acesta s-a saturat sa isi tot proclame nevinovatia si este inchis la Shawshank, cel mai sever penitenciar din Maine. Aici il cunoaste pe Red, un barbat de culoare si intre ei incepe o poveste de prietenie minunata.

Under The Dome. Depsre ce este vorba? Locuitorii unei mici comunitati, se trezesc intr-o zi rupti de lume si prizonieri in oras din cauza unui imens camp de forta impenetrabil. Cu aspectul sau fantastic si aura sa misterioasa, serialul a fost foarte repede primit foarte bine de catre pubic. Calificat drept « fenomen » in presa si produs de Steven Spielberg, serialul a fost din pacate anulat dupa doar 3 sezoane.

Jessie. Despre ce este vorba? Atunci cand fanteziile nastrusnice ale sotului sau nu iau o turnura prea frumoasa, Jessie legata de patul unei cabane izolate, trebuie sa faca fata viziunilor sale, unor secrete sumbre si unei teribile dileme. Este un thriller psihologc care se adreseaza celor care au sange rece.

1922. Despre ce este vorba? O serie de fenomene il fac pe un barbat sa se convinga de faptul ca este banutit de sotia sa pe care a omorat-o. La 10 ani dupa ce a incercat sa scape de o ceata mortala, in filmul « The Mist », Thomas Jane il regaseste pe Stephen King in filmul « 1922 ». Este o tragedie familiala care cocheteaza cu thrillerul psihologic.

Te Mist. Despre ce este vorba? Un grup de persoane este blocat intr-un supermarket din cauza cetii supranaturale in care se ascund monstri. Serialul, care a fost comparat cu filmul din 2007, a fost anulat dupa doar un sezon.

In The Tall Grass. Despre ce este vorba? Un frate si o sora se aventureaza intr-un camp cu ierburi inalte pentru a ajuta un copil pierdut. Dar descopera ca nu este posibil sa iasa nicicum de aici. Vincenzo Natati este cel care sta la baza acestui thriller care te va tine cu sufletul la gura. Castingul mai numara o singura fata cunoscuta, cea a lui Patrick Wilson, obisnuit cu horrorul, din saga Conjuring.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *