Sleep is Awesome

Viata de zi cu zi este ocupata cu munca in mod constant. Internetul e disponibil 24/7, divertisment, social media e cat duce trenul. Dar in viata de zi cu zi mai intervine ceva: odihna. La mine e o problema cu odihna de peste zi, avand in vedere ca inca nu lucrez, in unele zile simt nevoia ca trebuie sa ma odihnesc, asa ca ma pun in pat si incerc sa adorm.

De la numaratul oilor, pana la adormirea fortata, foitul in toate directile si statul cu ochii inchisi zeci de minute.. am incercat toate metodele posibile pentru a adormi, insa in zadar. Foarte rar reusesc sa adorm si sa ma odihnesc astfel incat dupa ce ma trezesc sa fiu in forma.

La recomandarea unora a intevenit si consultarea doctorului de familie, dar asta mi se pare putin cam absurd. Nu ca as avea o jena, dar pur si simplu nu cred ca e ceva legat de imunitate sau starea mea psihica. Probabil mai mult de starea fizica, si oboseala cumulta.

La Coca-Cola am renuntat. Cafea beau doar dimineata si in unele zile pe la amiaza, insa foarte rar. Stiu.. ca “Sleep is Awesome” si ca tine de domeniul lenevitului, dar voi cum procedati sa adormiti de amiaza ?