Secretul unei vieți bune?

Care este secretul unei vieți bune. Cum bune? Păăăăi, o viață este bună, din punctul meu de vedere, când e echilibrată, sănătoasă și fericită. Cum putem obține asta? E ușor. Trebuie să ne stabilim prioritățile în viață, să știm ce urmărim și să nu ne lăsăm duși de val. Dacă uităm cine suntem și ce vrem, trăim pierduți. Dacă nu ne putem stabili țelul în viață, care mai e scopul ei? Fiecare își dorește ceva, o familie, succes în cariera, doar că trebuie sa le tratăm ca atare, nu ca o glumă, nu ceva în genul, lasă că e vreme.

Fără un plan de viață, nu vom avea rezultate, nu vom avea nimic. Cu ce ne vom mândri nepoților, cu o viață pierdută pe facebook? Există o mulțime de oameni care și-au propus ceva și au reușit, nu au așteptat, ci au muncit pentru acel ceva, au făcut sacrificii și au perseverat. Aceste persoane de multe ori vorbesc publicului, dau sfaturi și amintesc schimbările pe care au trebuit să le facă. Nu le-a fost ușor, dar au reușit. Pe noi ce ne oprește? Știu răspunsul și la asta. Oamenii. Suntem înconjurați de prieteni și cunoștințe. Multe dintre ele, la fel ca noi, așteaptă un impuls și în rest se vaită. Ori ne motivăm reciproc, ori renunțăm la trecut.

Există și persoane care au totul, de la motivare la mijloace materiale, dar nu le interesează. Acestea sunt speciale, sunt exemplu perfect de evitat în viață. Eu unul, acum simt că pot face orice, dar nu o fac. De ce? Nici eu nu știu, o dată sunt trist, o dată mă trage cineva înapoi, o dată mă lovește viața. Piedicile sunt multe, dar încă mă aștept să trec de ele, stiu că pot și vreau să demonstrez unei persoane că sunt special, mie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *