Recomandare Telefoane Dual Sim

Dacă vrei un telefon nou, cel mai bine este să optezi pentru un dual sim. Acesta îți va aduce extrem de multe avantaje, și te va ajuta să fii mult mai mobil, beneficiind de o ergonomie maximă. Există multe modele de telefoane dual sim, produse de producători uriași, precum Huawei, Lenovo, ZTE sau chiar Samsung. Dacă vrei totuși un telefon de foarte bună calitate, care să îți ofere funcții de ultimă generație și să fie destul de ieftin, cel mai bine este să optezi pentru o variantă HTC.

HTC este o companie care s-a impus încă de la începuturile telefoniei cu smartphone-uri de cea mai bună calitate, iar experiența vorbește de la sine, prezentul fiind un real succes, prin telefoane precum HTC Desire 7060 sau HTC One 802W.

De ce să optezi pentru unul dintre cele două telefoane?

HTC One 802W este un telefon excelent, care pe lângă faptul că suportă două cartele sim, reușește să ofere numeroase funcții de ultimă generație. Astfel, este echipat cu un procesor Quad Core de la Snapdragon, care rulează la o frecvență de 1.7 ghz, are un procesor grafic puternic, Adreno 320 și acceptă apeluri în așteptare între simuri.

Ecranul sau este unul suficient de mare pentru o experiență excelentă în momentul utilizării. Acesta are 4.7 inch și reușește să uimească prin rezoluția de 1080 x 1920, cele 16 milioane de culori și tehnologia Super LCD 3. Evident, stă foarte bine și la capitolul conectivitate. Astfel, utilizatorul se poate bucura de internet prin sim sau prin Wi-Fi, de port micro USB și de posibilitatea de adăugare a unui card de până la 64 GB.

HTC One 802W are și o memorie internă de 32 GB, însă în cazul în care nu este suficientă, cardul poate să fie un real ajutor. Aplicațiile vor rula în cel mai cursiv mod posibil, atât datorită procesorului cât și datorită memoriei Ram de 2 Gb, ceea ce face telefonul să fie o adevărată soluție pentru toți cei care își doresc calitate, diversitate și un preț mediu.

HTC Desire 7060. Acest telefon nu are cu ce să te dezamagească. Partea tehnica a sa este excelentă, fiind construit după ultimele standarde în domeniu. Astfel, te vei putea bucura de un procesor quad core, care rulează la o frecvență de 1.2 Ghz, de o memorie Ram generoasă de 1 Gb și de un sistem de operare Android 4.1.2 Helly Bean.

Ecranul este și el unul de excepție. Cum era de așteptat, este mare, având 5 inch și oferind imagini HD, extrem de colorate și detaliate.

HTC Desire 7060 îți permite să faci extrem de multe lucruri. Te poți conecta cu el în aproape orice situație, la majoritatea dispozitivelor, îți oferă posibilitatea de a avea 2 simuri active, într-un singur telefon și îți oferă o cameră puternică, de 8 Megapixeli, dar și o memorie flash de 8 Gb, care poate să fie extinsă cu încă 64 Gb. Astfel, este o soluție deosebită pentru oricine își dorește un telefon la preț mediu și la o calitate impresionantă.