Râsul, simbol al fericirii în cuplu

Nu-i greu să uiţi să râzi. Se întâmplă atâtea lucruri în jurul tău cât să nu mai ai chef să faci glume. Sau să nu te mai amuze glumele nimănui. Nici nu-ţi dai seama de efectul pe care îl poate avea lipsa râsului în viaţa cuiva. Pentru că râsul înseamnă apropiere. Un cuplu în care umorul are locul lui va depăşi altfel problemele. Dar cum să-i faci loc în relaţia ta? Începe astfel: într-o seară, ia-ţi partenerul la un spectacol comic sau pune un DVD cu o comedie spumoasă. Şi continuă…

Înapoi în copilărie

Îţi aminteşti de jocurile copilăriei, de cât de mult râdeai pe atunci? Îţi priveşti copiii distrându-se din orice şi îţi dai seama că devenim mai serioşi cu fiecare an. Specialiştii spun că nu trebuie să-ţi fie frică de ridicol, că trebuie să îndrăzneşti să vorbeşti cu vocea de la 5 ani atunci când vrei să detensionezi o situaţie în cuplu. Să revii la jocurile preferate ale copilăriei va fi o altă sursă de distracţie. Ce zici de-o bătaie cu perne? Nimic mai atrăgător decât râsul cu gura până la urechi. Adevărat afrodiziac, vei vedea!

Râsul nu înseamnă doar glume bune!

Dacă simţul umorului nu-i punctul tău forte, compensează prin creativitate. Ieşirile în aer liber, un joc de volei, o plimbare cu bicicleta au rolul de a destinde pe oricine. Doi oameni relaxaţi vor alunga de pe feţe încruntarea şi vor râde chiar şi văzând două raţe plimbându-se pe lac. Un desen amuzant, lipit pe frigider, poate fi o modalitate numai bună prin care să-ţi faci iubitul să râdă sau să-i spui că-l iubeşti.

Să fim serioşi, aici nu-i nimic de râs!

Sunt şi unele subiecte cu care nu-i de glumă, mai spun specialiştii. Nu face glume pe seama părinţilor lui, a fostelor iubite, a începutului de chelie. În loc să provoci bună-dispoziţie, vei obţine contrariul. Există în toate regula bunului simţ, chiar şi în umor. Asta înseamnă să nu lezezi sensibilitatea celuilalt.