Profi – magazin de proximitate

Haideţi să povestim puţin despre Profi.
Sunt convins că aţi făcut cumpărăturile de cel puţin 5 ori din aceste magazine. Ei bine Profi a făcut un pas uriaş, devenind astfel magazin de proximitate.

Acest nou concept de proximitate oferă foarte multe calităţi menţinând, totodată, unele dintre cele mai mici preţuri de pe piaţă. Prin această dezvoltare a lanţului de magazine Profi, noi ca şi cumpărători beneficiem de multe avantaje de confort, preţuri mici, prospeţime şi calitate.

Enumer aici doar patru dintre numeroasele avantaje pe care ni le oferă noul Profi:
Ce înseamnă magazin de proximitate ?

În ultimii ani, lanţul de magazine Profi a renunţat la înfăţişarea de discounter, care a rămas de domeniul trecutului, lăsând loc unui design mult mai atractiv, optând spre mulţumirea tuturor clienţilor de a cumpăra din gama lor de produse.
Termenul de proximitate, conform dicţionarului se referă la apropiere, vecinătate, astfel Profi îţi dă şansa să faci cumpărăturile la orice oră a zilei, mai multe magazine fiind deschise Non-Stop – Pentru a asigura un plus de confort, multe dintre magazinele din întreaga ţară functioneaza în acest regim, cu angajaţi cu o atitudine prietenoasă

Exemplu: Îţi petreci ziua de naştere până după miezul nopţii, iar de la un timp nu mai ai băutură şi covrigi. Ce faci ? Cu ce serveşti invitaţii ştiind că nu e nici un magazin deschis la ora aceea.

Cobori scările şi te duci la Profi pentru că acolo o să găseşti deschis, cu marfă pe ales. Simplu şi foarte util pentru oricine.

O gamă numeroasă de sortimente

Varietatea produselor a crescut de la 1500 la aproape 5000 de produse dintre care 90% provin din România, ceea ce înseamnă un nou început pentru promovarea şi vânzarea produselor româneşti.
Din cele 5000 de produse, cumpărătorii se pot aproviziona foarte uşor doar dintr-un singur spaţiu comercial fără a mai colinda alte magazine pentru a cumpăra legume/fructe sau băuturi.

Produse apetisante şi mereu proaspete

Un alt avantaj important destinat cumpărătorului este acela de a găsi pe rafturi mereu produse proaspete – Profi punând mult accent pe sănătatea cumpărătorului. Fructele, legumele sau carnea trebuie să fie mereu verificate pentru a fi proaspete deoarece aici intervine siguranţa sănătăţii.
Eu, de exemplu, nu cumpăr carne din magazinele de la colţul străzii, pentru că ştiu că acea carne are o anumită perioadă de când e destinată vânzării.
Profi pune astfel bază pe siguranţa cumpărătului când consumă produse de acest fel.

Promoţii şi oferte

Un al patrulea avantaj al magazinelor de proximitate este acela de a pune în aplicare promoţii, oferte sau concursuri. Cumpărătorii vor înţelege că sunt fidelizaţi, bucurându-se astfel de ofertele şi promoţiile permanente pe care Profi aplică.
Şi că veni vorba de un concurs, Profi oferă 34 de tablete – detalii aici

Pe viitor Profi o să deschidă cel puţin 25 de noi magazine în 2012, menţinându-şi astfel poziţia din topul retailului românesc.

Ei bine, din cele citite mai sus, tu ca şi cumpărător, ce părere ai despre noua transformare a magazinelor Profi în magazine de proximitate ? Are un rol important pentru tine ca şi cumpărător ?