Prin Coasta Dalmatiei

Coasta Dalmatiei din Croatia este un loc de vis, apreciat de foarte multi turisti care ajung in aceasta zona. Cascadele de la Krka sunt un loc pe care nu va trebui sa-l ratati atunci cand ajungeti in aceasta frumoasa zona.

Aceasta zona este recunoscuta pentru faptul ca peisajele se schimba foarte mult daca ajungi aici. Muntii stancosi plini de paduri de pini acopera toata zona, iar marea ofera, pentru clatirea ochilor, culoarea ei albastra foarte apreciata de toata lumea.

Faptul ca zona este plina de cascade, iar acest lucru te face sa te balacesti in voie, o face sa fie un paradis pe care fiecare dintre noi ar trebui sa-l descoperim macar o data in viata. Din Zadar pana in Skradin mai sunt 75 de km de parcurs, biletul costand 10 euro, iar autobuzele trecand zilnic spre aceasta zona.

Parcul are foarte multe de oferit de aceea, cel mai bine este sa-ti iei mai multe zile pentru a-l vizita in totalitate. Preturile biletelor difera, din acest motiv cel mai bine este sa te interesezi de ele din timp. Parcarea in acest parc este gratuita, iar faptul ca te poti balaci in voie la umbra pinilor si langa cascada, va constitui un loc de neuitat.

In general aceasta zona are parte de un climat caracteristic prin vreme frumoasa, chiar primavara si toamna. Cu toate acestea trebuie sa fii pregatit si de schimbarea vremii. Este un parc mai putin aglomerat, din acest motiv te vei putea bucura de liniste.

Skradinski buk este atractia principala a parcului pentru ca in aceasta zona poti sa te bucuri de o baie in timp ce admiri frumusetile unice ale naturii. Daca vii de dimineata aici, vei avea toata ziua sa te bucuri de soare in piscina naturala.

Leave a Reply