Politica naste certuri intre oameni

Acum fiind si perioada alegerilor locale, cam asta e subiectul de discutie intre majoritatea oamenilor. Cei mai multi dintre ei sunt mai mult decat pupincuristi, sunt papa-cacat si ar fi in stare sa iti scoata ochii daca vrei sa-ti zici parerea contrarie fata de partidul politic pe care ei il sustin. Dovada o face o intamplare de astazi din autobuz.

De la o statie se urca o persoana de circa 50 de ani, era spart bine de alcool ca miroasea de la o posta. S-a urcat cu chiu cu vai in autobuz, a incercat sa faca pe acrobatul putin dar nu ia iesit si s-a trantit ca un bou pe unul din scaune. Ma mir cum de nu s-a rupt scaunul. Intre timp am aflat ca lucreaza ca ceferist , cu asta s-a laudat intr-o discutie cu o alta persoana de pe acelasi rand de scaune. In fine.
Cum bine stiti in autobuz se aud vrute si nevrute, iar subiectul a ajuns la politica. Mai multi pensionari, inclusiv soferul tineau cu tarie de faptul ca Ponta, proaspat premier o sa faca si o sa dreaga mai mult ca Boc si Ungureanu. Ceferistul, probabil mare sustinator al PDL-ului nega fiecare argument al pensionarilor si al soferului, insa se folosea de tupeul nesimtit al omului beat injurand si amenintad in stanga si in dreapta ca nu cumva sa ii jigneasca cineva pe domnii din parlament. Si cam asta a continuat pana cand s-a coborat.
Pentru ce, pentru cativa cacati pe care ii votezi sa doarma bine pe scaunele parlamentului ? Doar zic.