Planuri de viitor

O grămadă de tineri işi pun întrebarea “Ce o să devin peste 5 sau 10 ani..depinde sau ce activitate şi în ce domeniu o să investesc ?

Mulţi dintre noi avem o grămadă de ţeluri în viaţă din care mai târziu o să ajungem să alegem şi să urmăm doar unul sau mai multe,depinde pe fiecare cum îl duce capu’. Ei bine,foarte mulţi adolescenţi şi nu numai speră încă de pe acum să aibă un viitor pe cât se poate de bun şi să aibă o meserie destul de profitabilă din care să se întreţină şi să îşi satisfacă nevoile.

Ajungem la o perioadă în care o să terminăm liceul sau facultatea şi o să trebuiască să ne găsim..dacă ne găsim locuri de muncă depinde de profilul absolvit sau nu numai.

Eu spre exemplu am câteva obiective destul de profitabile pentru viitor,adică o viitoare afacere. Până în prezent m-am gândit la următoarele:

Un FastFood în locuri aglomerate. E o afacere pe cât se poate de bună. Nu necesită mulţi angajaţi sau multe produse oferite spre vânzare. Acest FastFood în zone aglomerate consider că îţi poate aduce venituri destul de mari,având în vedere că un sandwich sau o felie de Pizza,costă peste 3 lei în cel mai bun caz.
O spălătorie auto,la fel ca şi un FastFood,nu necesită,decât vreo 5 angajaţi care să ofere serviciile unei spălătorii normale clienţilor. Mai ales dacă spălătoria se află într-un cartier sau la o periferie,persoanele cu maşină din acea zonă or să vină la spălătoria din cartierul respectiv deoarece e mult mai aproape. Veniturile or să fie bune,având în vedere că o maşină se spală în mod normal de 3-4 ori pe lună.
Magazin de calculatoare,servicii de reparaţii ale acestora,am ales şi această opţiune pentru că foarte multe persoane folosesc cel puţin o oră pe zi un PC. Multe persoane,au nevoie de un PC,fie în unele cazuri de repararea acestora. Angajaţi la fel de puţini şi venituri chiar mari.
Încă una destul de ciudată de care nu mulţi au auzit este,afacerea cu venin de vipere,da,vi se pare ciudat,adică cum cu venin de vipere ?! Am auzit de la mai multe persoane şi m-am documentat pe intenet,veninul de viperă se vinde foarte bine. O vipera produce 1,5 grame de venin pe an, iar gramul de venin se tranzactionează cu 1000 de euro. Ce e drept e nevoie de spaţiu şi angajaţi cu un număr mai mare. Eu consider asta o afacere foarte bună şi de viitor.

Voi în ce a-ţi vrea să învestiţi,sau dacă aveţi o afacere,care este aceasta şi cu ce se ocupă?

One Response

  1. Ionut Moisescu

Leave a Reply