Pe străzile din Barcelona

Barcelona ascunde numeroase lucruri pe care tu ca turist va trebui sa le descoperi daca o parcurgi. Un loc ce nu ar trebui ratat in Barcelona este Muzeul de Stiinte Cosmo Caixa din Barcelona. Acest muzeu a fost desemnat Muzeul European al Anului 2006 cand a fost inaugurat.

Muzeul a fost construit astfel incat sa fie reprezentati cei mai cunoscuti arbori ai junglei. O plimbare prin padurea amazoniana, alaturi de pasari exotice, pe maluri de apa in care inoata testoase, poate fi o destinatie de vis pentru oricine.

Zoo Barcelona este un alt loc ce merita vizitat, datorita atractiei sale principale o gorila albinoasa, care e singura de acest fel din lume. Un alt loc ce nu ar trebui ratat in aceasta zona sunt hornurile de pe Casa Mila ce au diverse forme destul de ciudate.

Muzeul Picasso este un alt loc ce merita vizitat, datorita faptului ca aici se gaeste monumentul lui Columb, iar tot aici se gasesc si nudurile Artistul si Modelul. Amiaza provoaca senzatia ca soarele taie cladirile in dreptunghiuri si triunghiuri, deoarece jocul de lumina si umbra este unul foarte evident in cartierele din acest oras.

Acvariul din Mare Magnum, este din nou, un loc ce nu ar trebui ratat, in principal datorita frumusetii sale, dar si numeroaselor specii de pesti si plante acvatice prezentate in diversele acvarii din acest loc. Referitor la mancare, aceasta zona a Spaniei este cunoscuta pentru diversele tipuri de peste, precum si pentru numeroasele fructe de mare, foarte apreciate de localnici.

Daca vei ajunge in aceasta zona a Spaniei trebuie neaparat sa gusti din numeroasele specialitati si sa te bucuri de acestea pentru ca iti vor incanta papilele gustative cu numeroase arome pe care probabil nu le-ai mai incercat pana acum, iar cu aceasta ocazie le vei putea incerca.

Leave a Reply