Până când şi cafeaua..

…de la automatele din diverse marketuri,supermarketuri,intreprinderi şi aşa mai departe ori e puţină ori nu e bună.

Uite aşa păţesc eu în dimineaţa zilei de 1 octombrie,un început de lună superb. Mă pornesc să mă duc în oraş cu bicicleta,pentru a trece puţintel pe la o casă de pariuri sportive şi să cumpăr ceva din Kaufland.

După ce mi-am făcut biletul..ba nu biletele,mă pornesc în Kaufland pentru a face shoppingul.Ajung acolo,cumpăr ce trebuie,plătesc la casă şi ies din magazin. Mă îndrept spre bicicletă şi deschid anti-furtul şi mai găsesc prin buzunar 1 leu.Mă încurca:>bancnota de 1 leu aşa că am zis,hai să îmi iau o cafea,că şi-aşa de dimineaţă nu am mai stat să beau,cafeaua făcuta de mama.

Ajuns la automat,introduc bancnota,selectez un Expresso şi aştept.. şi aştept.. şi aştept..într-un final se aude ca aparatul a luat paharul.

Iar mai stau câteva secunde,deja erau şi alţi oameni după mine. Într-un final aud că curge ceva pe acolo,mă uit dacă e ceva în pahar,nu se vedea nimic,îl iau şi când colo ce să vezi..nici un sfert de pahar de unică folosinţă nu era cafeaua,cât să zic,de un deget dacă era. Ce să fac,l-am luat când am gustat,credeţi-mă că şi de era cafea la de aceea la 2 lei era mai bun,asta era o amăreală de nu puteai să o bei. Am aruncat paharul,că nu puteai bea aşa ceva.

Nu mi-a părut rău de acei 1 leu,dar mi-a părut rău când văd că până când şi cafeaua de la automate nu mai e cum a fost înainte,automatul era NessCaffe,dar m-aş mira să fi fost introdusă în el cafea NessCaffe. Şi pe lângă asta îţi dă doi stropi de cafea care şi aia e ca curu’

Leave a Reply