OPPO lansează familia smartphone-urilor Reno 2 dotată cu 4 aparate foto

OPPO a anuntat 3 noi smartphone-uri ale gamei Reno 2, in urma lansarii initiale a seriei Reno, mai devreme in acest an. Cele trei aparate, Reno 2, Reno 2 Z si Reno 2 F vor fi lansate initial in India si dispun de patru aparate foto gazduite in diverse configuratii asociate unor procesoare cu putere variata.

Reno 2 din gama premium nu este chiar atat de premium ca predecesorul sau Reno 10 X –un smartphone care ramane cel mai rapid din gama datorita procesorului sau Snapdragon 855. Reno 2 este deci mai degraba succesorul lui Reno original insa se situeaza exact deasupra a ceea ce poti astepta de la un smartphone din gama mid range.

Reno 2 dispune de un procesor Snapdragon 730, de 8GB RAM si 256 GB spatiu de stocare. Ecranul este un panou AMOLED dinamic de 6.4 inchi cu rezolutia 1080p care sugereaza ca foloseste aceeasi tehnologie ca si Galaxy S10 si Note 10 de la Samsung.

Chiar daca o configuratie cu 4 aparate foto nu inseamna neaparat un smartphone din gama premium in ziua de azi, trebuie sa ne amintim faptul ca Realme 5 la un pret de 140 de dolari lansat saptamanile trecute si Reno 2 par destul de puternice in acest segment de piata. Beneficiaza de o camera ultra unghi-larg de 8mpx si de un aparat foto de 48mpx de la Sony, de un aparat foto de 13mx cu un teleobiectiv si un senzor monocrom de 2mpx.

Modele mai putin nobile. Si, Reno 2 beneficiaza de o camera frontala retractabila de 16mpx in forma de aripioara de rechin, care ofera suficient loc pentru un flash LED. Modelele mai modeste, Reno 2 Z si Reno 2 F vor trebui sa se descurce cu o camera frontala retractabila traditionala. Specificatiile sunt in egala masura conventionale. Modelul Z dispune de un procesor MediaTek Helio P90 in timp ce modelul F are un procesor MediaTek Helio P70 si de 6 GB RAM. Ambele smartphone-uri folosesc ecrane OLED de 6,5 inchi cu o rezolutie 1080p.

Modelele Z si F dispun ambele de o configuratie cu 4 aparate foto, alcatuita dintr-un aparat principal de 48mpx, de un aparat foto ultra unghi-larg de 8mpx, de un senzor monocrom de 2mpx si de o camera de 2mpx pentru profunzime de camp. Singura diferenta intre Z si F este aceea ca Z foloseste un aparat foto Sony IMX586 pentru senzorul de 48mpx in timp ce F dispune de modelul GM1, mai ieftin de la Samung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *