Nu face cu alții ce nu ți-ai face ție

Am ajuns în urma multor experiențe plăcute și mai puțin plăcute la concluzia clară că există Karma, sau cel puțin ceva care se comportă exact ca ea. Pentru cei ce nu știu ce înseamnă Karma, conform dexului aceasta este: “Suma consecințelor etice ale acțiunilor bune sau rele ale unei persoane care determină avatariile reîncarnărilor”. Mai pe înțelesul tuturor, culegi ceea ce plantezi sau dacă nici așa nu e suficient de clar, primești ceea ce oferi.

Când am auzit pentru prima dată de Karma și am aflat și cum stă treaba cu ea nu prea îmi venea a crede. Cu timpul am început să mă informez și să citesc cât mai mult despre acest lucru și totodată să și testez. Când ofeream ceva bun, primeam ceva bun. Când ofeream ceva rău, primeam ceva rău. Așa funcționează acest lucru.

Când eram mai mic am găsit un portofel pe stradă, noaptea, și cum nu era nimeni în jur l-am păstrat eu. La scurt timp mi-am pierdut portofelul și nimeni nu a venit să mi-l înapoieze. Ceva timp mai târziu am găsit iar un portofel, avea din fericire toate actele în el și l-am înapoiat într-un timp foarte scurt proprietarului ale căror acte şi bani erau înăuntru. După această întâmplare cu înapoierea, portofelul meu a fost furat, aveam în el o sumă mare de bani alături de acte de identitate și carduri și ghiciți ce. Am fost sunat ziua următoare de către un tip care mi-a înapoiat portofelul neatins, fără să lipsească vreun leu sau vreun act.

În concluzie, dacă nu credeți că există Karma aflați că își face treaba chiar foarte bine și dacă încă nu v-ați primit răsplata pentru lucrurile rele pe care le-ați făcut intenționat atunci așteptați-vă ca ea să apară odată și odată fiindcă, la fel cum am precizat și la început, culegi ceea ce semeni, primești ceea ce oferi.