Motorola Moto G7 – tot ce știm până în prezent

O jumatate de secol mai tarziu, gama Moto G de la Motorola inca figureaza ca lider in cazul telefoanelor inteligente Android economice. Anul trecut, Moto G6 era propus in trei variante si toate au obtinut doar critici pozitive.

Esti in cautarea unui telefon accesibil ca pret in 2019? Motorola Moto G7 ar putea fi cea mai potrivita alegere.

Cand va fi Motorola Moto G7 lansat?
Gama Moto G7 si-a facut debutul in aprilie 2018 dar se pare ca Motorola nu va astepta primavara, este nerabdator sa isi dezvaluie noul model, G7. Zvonurile spun ca telefonul va fi lansat odata cu Mobile World Congress din Brazilia, la sfarsitul lunii februarie. Cam prin 25 februarie mai exact.

Motorola Moto G6 a fost in egala masura lansat in Brazilia in 2018, telefoanele inteligente Android Motorola fiind extrem de populare in aceasta regiune.

Cat va costa Motorola Moto G7?
In ciuda unui numar mare de imbunatatiri, gama Moto G6 a ramas abordabila ca pret. Moto G6 Play s-a vandut la un pret de 169 de euro, G6 standard la 219 euro si cel mai mare si cel mai puternic telefon al gamei, Moto G6 Plus, la 269 de euro. Inca nu exista zvonuri cu privire la pretul lui Moto G7 dar ne gandim ca Motorola nu va merge mai departe de aceasta fereastra de pret.

Chiar daca nu exista informatii cu privire la pret, avem cateva cu privire la specificatii. Moto G7 si G7 Plus sunt aproape identice cu exceptia dimensiunii, intr-un design cu decupaje subtile, ambele cu un breton in forma de picatura de apa, aceasta reprezentand principala noutate cu care vin. Modelele Moto G7 Play si G7 Power prezinta un breton mai impozant, Play fiind unul din cele mai mari modele de la Motorola. In plus, si marginea inferioara a acestuia este putin mai groasa.

Moto G7 este un model elegant dar sa nu fiti surprinsi daca veti vedea doar sticla in cazul modelelor G7 si G7 Plus dar plastic pe modelele Play si Power. Motorola Moto G7 si G7 Plus vor opta pentru Qualcomm Snapdragon 660 si vor fi dotate cu o camera dorsala de 16 megapixeli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *