Merită să cumperi Allview A4 You?

De ziua mea mi-a fost adus drept cadou de la unul dintre prieteni un telefon cu Android de la Allview și-anume modelul A4 You cu 512MB RAM, 4GB spațiu de stocare, Android 4.2 Jelly Bean și ecran de 3.5 inch. Am acest telefon de aproximativ jumătate de an și până în momentul de față nu am avut nici o problemă cu el. În tot acest timp, reprezentând peste 6 luni, am reușit să testez telefonul în toate domeniile la care poate fi folosit un smartphone.

L-am folosit pe post de GPS cu ajutorul aplicațiilor, am urmărit filme, am scris articole de pe el, am petrecut zeci de ore jucându-mă Subway Surfers, Bike Race și alte nenumărate jocuri mai slabe sau mai pretențioase și am ajuns astfel la o concluzie sigură: acest telefon este o alegere foarte bună și pe lângă avantajele pe care le aduce pe partea de performanță acesta are și un design atrăgător, pot spune, și să nu mai zic de prețul care este o sumă pe care oricine o poate aloca unui telefon deștept entry-level.

Așadar, pentru persoanele care își doresc sau au nevoie de un smartphone cu un număr nu prea mare de RAM și o tehnologie nu prea avansată atunci un Allview A4 You poate fi alegerea perfectă chiar dacă ținând cont de specificațiile pe care acesta le dispune, la prima vedere nu pare a fi chiar un telefon perfect.

Partea care îmi place cel mai mult este că se mișcă bine pe partea de browsing cât și de gaming și chiar își face treaba foarte bine dacă vrei să asculți muzică de pe net cu prietenii sau să vă întreceți la unele jocuri multiplayer de pe Android.

După toate avantajele pe care le are Allview A4 You, eu și nu numai am ajuns la concluzia că acesta este un telefon ideal pentru persoanele care nu sunt foarte pretențioase în ceea ce privește alegerea unui smartphone.