Mare fan al tricourilor grafice

In primul rand vreau sa ma declar ca sunt un mare fan, poate chiar si colectionar de tricouri polo. Inca de mic, eram atras de tricourile cu guler si ma rugam de mama sa ma imbrace doar cu tricouri polo. Pasiunea, daca ii pot zice asa, pentru aceste tricouri, a ramas intiparita chiar si astazi undeva acolo in creier la folderul “me gusta” si va ramane mult timp de acum..

Cu timpul, cat mai probabil in vremurile adolescentine, cand toti copii vor mai multe de la viata, am mai copiat un model de tricouri in folderul “me gusta” – tricourile grafice

Ei bine aceste tricouri grafice, mi-au atras atentia datorita mesajelor ce le transmiteau prin fiecare caracter grafic, cranii, vectori combinati sau femei partial dezbracate imprimate pe partea din fata a tricoului. Pentru mine, toate acestea exprima o dezcatusare si totodata o noua forma de libertate sau un stil diferit de exprimare al adolescentilor si nu numai.
In timp foarte scurt am reusit sa imi completez dulapul cu o mica colectie de tricouri grafice si sunt mandru de asta. Am facut si o fotografie cu o parte din tricourile mele grafice preferate – fotografia o gasesti aici

Tricouri grafice foarte faine am gasit pe tshirt-factory.ro , unde am descoperit o multime de modele de tricouri bine puse la punct, care mai de care mai reusite in materie de design. Ceea ce mi-a atras atentia e faptul ca desenele grafice sunt facute in totalitate de echipa tshirt-factory.ro ceea ce ma face sa le acord punctajul maxim pentru originalitate si munca depusa. Sunt sigur ca o sa imi achizitionez cateva tricouri de la ei, mai ales ca acum se apropie vara cu pasi repezi, iar pana atunci sper sa ma surprinda cu mult mai multe modele grafice pe placul meu.