Ma dispera matreata

De vreo 2 sau 3 ani matreata ma duce la disperare. Am ajuns la concluzia ca nici un sampon, cat de scump o fi el nu isi face efectul. Am incercat si cu mult laudatul sampon pentru barbati Clear – care dupa mine e un cacat de lichid urat mirositor. La fel si “Cap si umeri” si Pantene. Ma spal normal, ma clatesc bine de tot, – dar dupa nici 20 de minute dupa ce imi usuc parul cand imi plimb mana prin par deja sunt full de matreata.

Acum am incercat cu Syoss si parca nu mai am asa multa matreata. Sampoanele nu le schimb la fiecare spalare, deci nu imi spuneti ca din cauza asta am matreata pentru ca nu am obiceiul asta. Folosesc samponul pana la terminarea recipientului, dar vad ca degeaba.

Daca cunoasteti voi o metoda sau orice altceva pentru indepartarea matretii lasati-mi un comentariu mai jos despre cum pot scapa de aceasta. As fi recunoscator si eu si probabil si altii care citesc articolul si au aceeasi problema. Oricum e ceva nasol, nu cred ca ai vrea sa te afli intr-un grup de persoane si pe umeri si prin par sa ai numai matreata. E oribil. Sincer

Dar nu vreau sa va aud cu: foloseste otetul de mere sau ca din cauza stresului apare matreata sau mai stiu eu ce aberatii de genul. Nu am nevoie de mascarici.

As putea folosi ceva de la farmacie, sa cer sfatul medicului ? Spuneti ?!