Loserii de la seral – Încasări sub așteptări

Loserii de la seral – Incasari sub asteptari

Loserii de la Seral sau Night School a fost o comedie destul de asteptata a lunii septembrie, filmul avandu-si premiera la sfarsitul lunii septembrie, undeva pe 27-28 septembrie fiind lansat si in Romania. Este un film de a carui productie s-au ocupat in mare parte cei de la Hartbeat Productions, Universal Pictures si Perfect World Pictures, acestia avand un buget estimat de 29 milioane de dolari. Iar, daca tot suntem la capitolul cifre, in weekend-ul in care a fost lansat Night School, incasarile filmului au fost de putin peste 27 milioane de dolari, fiind o cifra relativ mica, tinand cont de buget, insa pe parcurs filmul a inceput sa prinda mai bine la public, in urma cu cateva zile, incasarile totale fiind de peste 68 milioane de dolari.

Povestea filmului incepe in anul 2001, cand elevul Teddy Walker se lasa de scoala, deoarece acesta nu se poate concentra suficient pe parcursul unui examen important, iar 17 ani mai tarziu, Lisa, iubita lui Teddy a reusit sa dezvolte o strategie financiara de succes care ii permite sa creada faptul ca sta mai bine decat Teddy. Cu toate ca acesta avea orice isi dorea, viata lui ia o intorsatura dramatica atunci cand afla ca va primi drept mostenire un magazin la care acesta lucra, deoarece managerul s-a hotarat sa se retraga.

Atunci cand acesta ii propune iubitei lui, Lisa, sa fie sotia sa, Teddy deschide accidental un rezervor de gaze cu dopul de la asigurare. Dupa aceasta intamplare, managerul s-a hotarat sa fuga cu banii de pe asigurare, lasandu-l pe Teddy cu ochii in soare.

Ramas fara loc de munca, Teddy primeste o oportunitate de la prietenul sau Marvin, insa acesta ii cere sa aiba GED-ul, echivalentul Bacalaureatului in tara noastra. Imediat dupa ce primeste aceasta veste, Teddy se repede spre fostul sau liceu la care a invatat. Initial Teddy a fost respins de catre noul director, care in 2001 i-a fost coleg, insa se loveste de acceptul profesoarei de seral, astfel ca acesta poate trece la treaba. In timp ce el se ocupa atat de scoala pentru a-si lua GED-ul, lucra in secret si la un fast-food.

In timp ce restul clasei incearca sa se concentreze pe invatat pentru a-si lua GED-ul, Teddy cauta o strategie pentru a afla mai repede raspunsul la intrebari, prima care ii trece prin cap, fiind chiar furtul raspunsurilor. Cand Carrie, directorul scolii isi da seama de cele intamplate, Teddy este xclus din scoala dupa ce si-a asumat vina pentru ceea ce a facut.

Insa, atat cu detaliile despre Night School, un film care cu siguranta iti va atrage atentia dupa acest articol.

Leave a Reply