Informatii utile despre cum se inchiriaza o masina la aeroportul Otopeni

Piata de rent a car din Romania a ajuns sa fie din ce in ce mai dezvoltata, iar companiile vizeaza localitatile in care exista aeroporturi, deoarece, de cele mai multe ori, cei care inchiriaza masini sunt cei care ajung cu avionul si au nevoie de mobilitate.

Tocmai de aceea, firmele care ofera inchirieri auto Otopeni sunt cele mai diversificate si cele care ofera flote impresionante.

Pentru cei care apeleaza pentru prima data la un serviciu de rent a car Otopeni, cei de la kamoauto.ro au raspuns la o serie de intrebari, puse uzual de clienti.

Care sunt pasii pentru inchirierea masinii?

In principiu, serviciile de inchirieri masini Otopeni trebuie sa fie cautate online. In felul acesta pot fi comparate mai multe firme si pot fi gasite acele optiuni care se muleaza cel mai bine pe nevoile clientilor. Analiza firmei trebuie sa aiba in vedere si calitatea flotei pe care o are la dispozitie, sediile de unde poate sa fie preluata si unde poate sa fie lasata masina, dar si alte detalii, cum ar fi parerile pe care le au alti clienti.

Care sunt actele necesare pentru a inchiria o masina?

In mod normal exista o serie de acte de baza pe care orice companie le cere: permisul de conducere si actul de identitate sau pasaportul. Fiecare firma poate sa solicite documente in plus care sa justifice venituri sau sa ofere siguranta.

Cum trebuie sa se prezinte masina la preluare?

In principiu, masina trebuie sa functioneze ireprosabil. Fiind vorba despre o masina inchiriata sunt sanse ca starea estetica sa nu fie chiar cea mai buna, caz in care trebuie ca toate defectele sa fie consemnate. De asemenea, automobilul trebuie sa aiba plinul facut sau in caz contrar, sa se precizeze cantitatea de combustibil care este in rezervor.

Cat de complicata este predarea automobilului?

Procesul de predare nu este unul complicat, ba din contra. Daca toate actele sunt in regula, predarea se face fie direct la sediul firmei de rent a car, fie la un loc stabilit de comun acord cu clientul. IN cazul in care se doreste predarea intr-un alt loc decat la sediu, sunt sanse mari sa existe taxe in plus, asadar, trebuie sa se acorde atentie mare acestui lucru.

Ce se intampla in cazul unui accident?

Accidentele se numesc accidente pentru ca nu pot fi prevazute. Nu de putine ori, soferii care inchiriaza masini sunt implicati in accidente. Din fericire, de foarte multe ori acestea sunt usoare, insa pagubele materiale pot fi destul de mari.

Dupa un astfel de eveniment, cel mai bine este sa se sune firma de inchirieri auto pentru a se stabili toate detaliile. Evident, exista si obligatia de a se anunta organele de politie.

Pentru evitarea cheltuielilor in plus, este bine ca la inchiriere, chiar daca sunt costuri ceva mai mari, sa se opteze pentru o asigurare full casco. Aceasta scuteste clientul de foarte multe probleme ulterioare, aparute din cauza unei neatentii.

2 Comments

  1. Matei Irinel 2 martie 2018
  2. Sebastian 25 septembrie 2018

Leave a Reply