Începe să îmi placă Creative Monkeyz

Bine,asta nu face să reisă ca îmi place siteul datorită ROBotzilor. Acum de când au venit din vacanţă,de când şi-au reluat activitatea au introdus ceva mult mai bun faţă de ROBotzi,acel ceva fiind 3lăr şi Miez.

Deşi mândria lor defapt sunt episoadele cu MO si F.O.C.A mie mi se pare mult mai OK cele două sub-categorii de “LA CAFEA”,care sunt defapt nişte emisiuni care apar tot săptămânal precum ROBOTZII în care echipa Creative Monkeyz îţi răspunde la întrebări fie fac recomandări de siteuri sau mai ştiu eu,asta în MIEZ,iar în 3lăr,e un tip nou foarte haios,mi se pare foarte comic,acesta fie critică filme fie le laudă.

Sezonul 2 din ROBotzi până în prezent nu m-a fascinat aşa tare. Replicile,unele tot aceleaşi,Mediocrule,care e fumat de mult,sau alte aberaţii,asta mă face să îi displac la partea asta. Deja episoadele par prea slabe,adică făcute mai mult pentru copii până în 15 ani,care când aud “Eşti ca o p**ă cu mânuţe”,neah nu îi mai poţi opri din râs. Dar bine nu asta vroiam să zic. Vroiam să spun 3lăr şi Miez or să prindă cândva vizitatoriilor şi o să ajungă să fie peste ROBotzi, zise Paul

Leave a Reply