Iată cele mai bune servicii de e-mail gratuite

Eziti intre Gmail, Outlook, Zoho, Yahoo, iCloud sau Tutanota? Iata cele mai importante informatii cu privire la cele mai bune servicii de e-mail gratuite.

Zoho. Zoho mail va satisface nevoile profesionistilor dar si persoanelor fizice fara probleme. Principalul atu al acestui serviciu de e-mail: uneltele de colaborare. Zoho a creat functionalitati special consacrate muncii in echipa care vor fi fara indoiala apreciate in cadrul companiilor. Poti, spre exemplu, crea grupuri de discutii datorita mesageriei instant integrate, sa lasi comentarii sau sa dai like la e-mail-uri, sa dai tag unor persoane, etc.

Interfata acestui serviciu de e-mail este simpla si clara. Poti sa iti organizezi cu usurinta e-mail-urile in dosare. Versiunea gratuita ofera 5GB de stocare.

Google Gmail. Noua versiune de Gmail a fost redesenata pentru a integra prezenta unei noi bari laterale care propune functiile Google Calendar, Keep si Tasks spre exemplu. Pe langa reorganizare, noi servicii precum modul offline sau posibilitatea de a administra e-mail-urile fara sa fii nevoit sa le deschizi au aparut. In plus, Gmail filtreaza automat e-mail-urile in functie de importanta, in functie de diferitele activitati. O abordare mai mult decat interesanta. Si de ce sa nu iti personalizezi contul? Schimba tema sau descarca o imagine la alegere pentru a o pune pe fundal. Un serviciu excelent pe care il recomandam cu caldura.

Microsoft Outlook. Site-ul Outlook este similar cu aplicatia traditionala. Pagina este divizata in trei module. O coloana din stanga iti ofera acces la e-mail-uri si la dosare in timp ce partea centrala iti prezinta lista mesajelor. Acest serviciu de e-mail iti permite sa folosesti numeroase aplicatii online (Contacts, Calendar, OneDrive). Datorita acestor noi functionalitati Outlook poate concura cu Gmail. Devine concurentul sau principal.

Yahoo Mail. Yahoo Mail dispune de o prezentare moderna si de functionalitati extrem de interesante. Interfata este separata in doua sectiuni, o coloana in partea stanga si un bloc central in care sunt afisate mesajele. Yahoo Mail permite separarea e-mail-urilor in sapte grupe: Necitite, Cu stea, Persoane, Social, Shopping, Travel si Finante.

Apple iCloud. In momentul in care achizitionezi un aparat Apple dispui automat de un cont iCloud care ofera mesagerie gratuita. Versiunea web este putin dezamagitoare in comparatie cu versiunea mobila. Pe un iPhone sau pe un iPad, aplicatia de mail poate contine mai multe conturi comune precum Gmail, Outlook sau Yahoo ! insa versiunea web ofera acces doar la e-mailurile iCloud. Aici, iti poti organiza mesajele. Poti oferi statutul de VIP unor contacte pentru a te asigura de faptul ca nu ratezi niciun mesaj din partea lor. Interfata se prezinta in trei coloane, este simpla si eficienta.

Tutanota. Daca iti doresti protectie online atunci opteaza entru Tutanota. Creat de un start-up german, Tutanota este un serviciu de e-mail criptat pentru persoanele fizice sau pentru profesionisti. Utilizatorul are 1GB gratuit si diferite abonamente din care poate alege. Pentru a garanta securitatea, mesajele trimise si primite trec printr-un server care asigura criptarea lor inainte de a fi distribuite. Tutanota nu pune accent pe design insa este extrem de functional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *