Grand Army – 3 lucruri pe care trebuie să le știi despre noul serial Netflix

Netflix va prezenta de curand un nou serial Grand Army, un nou serial dramatic pentru adolescenti care ne propune sa ii urmarim pe cinci adolescenti in delicata trece de la adolescenta la primele probleme ale varstei adulte.

In orice caz, deja, serialul a atras atentia a multe persoane si foarte multi vorbesc despre el. Iata deci mai mule despre nou-nascutul semnat Netflix.

Grand Army este deci noua teen drama de pe Netflix. Este ca si cum serialul Euphoria ar intalni Degrassi. Si daca ne uitam mai bine la trailerul recent dezvaluit si el, am putea sa observam ca Netflix a decis sa intre in profunzime in dramele cu care se confrunta adolescentii. Mai multe semne de intrebare, mai multe dificultati, mai multe problematici, totul sub prisma sinceritatii si a realului.

Pentru ca acest lucru reiese din primele imagini- doar realul.

Dar daca nu ai mai aflat pana acum prea multe lucruri despre acest serial, citeste acest articol.

Este o adaptare a unei piese de teatru. La originea serialului Grand Army, sta piesa de teatru Slut, scrisa de Katie Cappiellor, printre altele, o dramaturga, realizatoare si profesoara americana.

In anul 2013 a prezentat Slut, o piesa de teatru care prezinta povestea lui Joey Del Marco, o tanara adolescenta de 16 ani, care este agresata sexual de trei prieteni buni ai sai intr-o seara. Piesa povesteste acel eveniment traumatizant si reconstructia pe care acesta il presuspune prin prisma unei victime, dar si a agresorilor si a altor elevi, implicati si ei in mod indirect.

Piesa de teatru a fost un adevarat succes si a fost jucata in diferite orase din Statele Unite.

Producatorii sai sunt foarte cunoscuti si actorii aproape niste necunoscuti. La carmele acestui serial se afla doua nume mari- este vorba despre Joshua Donen care a lucrat la Gone Girl si Beau Willimon pe care il cunoastem din serialul House of Cards. Forta sa consta si in castingul sau, chiar daca este vorba despre newbies. Este vorba despre Odessa A’Zion care a fost vazuta in Nashville, care va fi Joey Del Marco eroina. Dar si despre Brittany Adebumola care va avea aici primul sau rol.

Dar in casting mai este si Amir Bageria pe care am putut sa il vedem in Degrassi sau Odley Jean care este tot la primul sau rol.

Restul castingului insa, acum se dezvaluie deoarece nu au mai aparut deloc pe micul ecran.

Grand Army face deja valuri pe Netflix. Platforma a fost supusa unor numeroase controverse si acest serial nu este exceptie de la regula. Pe Twitter, Ming Pfeiffer a expus deja care au fost problemele intalnite cu Netflix la crearea acestui serial. Ea si alti trei scenaristi de culoare care au lucrat la serial au parasit totul din cauza abuzurilor rasiste si a exploatarii. Pe Twitter mesajul a fost distribuit de foarte multe ori deci polemicile se pare ca doar abia acum incep.

Serialul va debuta pe 16 octombie pe Netflix.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *