Galaxy S10 Bolt – 5G, 5 camere foto, o baterie enormă, un ecran de 6.7 inchi

Galaxy S10 Bolt ar reprezenta o a cincea varianta a urmatorului flagship de la Samsung, din gama premium. Compatibil 5G, acesta urmeaza sa fie echipat cu sase camere foto (4 in spate si 2 in fata), cu un ecran de 6,7 inchi si o baterie groasa, mai impozanta decat in cazul modelelor precedente. Un veritabil “monstru”.

Si asta nu este totul. Samsung pregateste nu 4, ci 5 variante ale modelului Samsung Galaxy S10. Printre care acest veritabil « monstru » cunoscut sub numele de Bolt. Este vorba de un smartphone similar cu SamsungGalaxy S10, compatibil 5G dar cu o imbunatatire in plus: o baterie mai mare, cu o capacitate mai generoasa decat la celelalte modele. Dar inca nu avem nicio cifra in acest sens.

5 modele de Galaxy S10 diferite, din care 2 compatibile 5G
Pe langa aceasta diferenta in ceea ce priveste bateria, S10 Bolt si S10 Beyond X ar trebui sa fie similare, compatibile 5G, cu 6 camere foto (4 in spate, 2 in fata) si dotate cu un ecran mare de 6,7 inchi. S10 este asteptat cu 2 camere foto, in fata si in spate si cu un ecran de 6,1 inchi. S10 Plus vine cu 5 module foto – 3 in spate si 2 in fata si cu un ecran de 6,4 inchi.

In ceea ce priveste diferentele putem observa in cazul telefoanelor compatibile 5G un tratament mai favorabil in privinta materialului folosit – sticla pentru spatele telefoanelor S10 si S10 + si ceramica pentru restul. Vor fi toate echipate cu Snapdragon 855 sau Exynos 9820, in functie de regiune. Toate modelele vor avea dreptul la senzorul de amprenta sub ecranul ultrasonic.

Galaxy S10 Lite, S10 si S10 Plus vor fi comercializate la scurt timp de la prezentarea lor oficiala, pe la inceputul lunii martie. Cele doua modele compatibile 5G vor sosi putin mai tarziu, in al doilea trimestru al anului 2019. Conform zvonurilor, S10 Bolt va fi o exclusivitate Verizon, unul din cei mai mari operaori din SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *