Masaj

Efectele detoxifiante ale masajului tantra

Unele persoane se confruntă cu simptome mai putin confortabile după ce primesc un masaj. Cu toate acestea, simptomele întâmpinate sunt deseori inofensive. Efortul organismului de a se detoxifica în sine provoacă aceste simptome.

Detoxifierea după un masaj
Unul dintre motivele cele mai frecvente pentru care oamenii aleg o sesiune de masaj tantra in Bucuresti, este relaxarea. Nu există nici o îndoială cu privire la faptul că un masaj bine realizat te face să te simți comfortabil. Cu toate acestea, există cazuri în care masajul declanșează un proces de curățare în organism, ceea ce ar putea duce la ușoare senzații de disconfort. Acest proces este cunoscut sub numele de procesul de detoxifiere.
Este un proces perfect natural. În cazul în care corpul tău a acumulat o cantitate mare de toxine în timp, înainte de realizarea masajului, e posibil să apară acest proces de detoxifiere.

De ce corpul se detoxifică după un masaj
Aproape toată lumea știe despre efectele de vindecare și de curățare ale masajului tantra. Fiecare tip de terapie prin masaj are un efect de curățare asupra corpului. Rutina zilnică, alimentele pe care le consumăm și mediul nostru au toate efecte negative minore asupra corpului. Unul dintre aceste efecte negative este acumularea de toxine în organism. Acesta este un eveniment foarte frecvent și poate fi prevenit numai prin detoxifiere regulată. Deoarece metodele de detoxifiere implică postul și o dietă strictă, mulți oameni evită acest lucru.
În timp, acumularea de toxine devine destul de imensă. Masajele ar putea declanșa procesul natural de vindecare al corpului. Organismul intră într-un mod de auto-curățare și începe să încerce să elimine toxinele. Aceasta se datorează în principal creșterii circulației sângelui. Disconfortul pe care îl poți simți după un masaj tantric este de fapt corpul care lucrează pentru a dizolva blocajele energetice stocate în el.

Simptomele procesului de detoxifiere
Fiecare individ are un simptom diferit de detoxifiere. Unele dintre cele mai frecvente simptome ale procesului de detoxifiere includ: durere de cap, greaţă, dureri musculare, oboseală corporală, sete constantă. Aceste simptome nu se limitează doar la masaj. De fapt, orice metodă de detoxifiere poate provoca simptomele menționate mai sus.

Cum se pot reduce simpotmele de detoxifiere
Simptomele de detoxifiere nu sunt dăunătoare. Pentru a evita deshidratarea este indicat consumul de apă înainte și după o sesiune de masaj tantric. Consumul de apă ajută și la recuperarea rapidă a organismului și la scăderea oricărui sentiment inconfortabil din corp. Apa poate fi foarte eficientă deoarece ajută organismul să elimine toxinele de scurgere.
Realizarea unei băi cu săruri minerale este o altă modalitate de a accelera eliberarea de toxine. Calmează organismul și poate ameliora simptomele de detoxifiere.
Odihnă cât mai multă. Este normal să te simți obosit după un masaj. Un masaj este precum o activitate de antrenament fizic în care mușchii corpului au fost lucrați. Odihna ajută mușchii să se recupereze mai repede.
În timp, corpul se obișnuiește cu sesiunea de masaj, toxinele se eliberează mai rapid din organism, iar efectele de detoxifiere nu mai apar atunci când în stilul de viață masajul este inclus în mod regulat.

Leave a Reply