Dozatoare Profesionale De Mâini

V-ați gândit vreodată că utilizarea unor dozatoare sapun v-ar putea salva de unele probleme de sănătate și de infecțiile adeseori inexplicabile? Înainte să ne putem lămuri de adevărata necesitate a recipientelor pentru săpun, să încercăm să identificăm care sunt cele mai contaminate zone.

Dozatoarele de săpun, adevărații aliați ai igienei personale

dozator dozator de sapun 54500 dozator sapun 10061

Oare știe cineva care sunt cele mai murdare obiecte prezente într-o locuință? Probabil că majoritatea dintre voi veți susține că este vorba despre vasul de toaletă, preșul de la intrare sau ceva cotlon ascuns din bucătărie sau chiar contenitorul pentru rezidurile organice.

Spre surpriza majorității, ”câștigători” în absolut sunt tastatura computerului și telefoanele celulare, care se pare că adăpostesc până la de cinci ori mai mulți musafiri nepoftiți decât suprafețele ”suspectate” anterior. Ne cam sperie gândul, știind că le utilizăm în permanență, cât despre curățenia periodică nici nu poate fi vorba.

Deși pare imposibil de crezut, chiar vasul de toaletă, periodic dezinfectat de altfel, din motive bineștiute, este mai curat decât aceste suprafețe, pe care pericolele zac ascunse, în cea mai cumplită liniște. Iar printre bacteriile nesuferite se numără și Escherichia coli sau diferite specii de enterobacterii, care sunt cauza de bază a unor boli de-a dreptul amenințătoare pentru sănătatea noastră și a familiarilor.

Cum se pot preveni infecțiile?

Săpunul este unul dintre produsele cele mai utilizate, indiferent de mediu, ambient, moment din zi. Îl găsim în imediata apropiere a ghiuvetelor de acasă, de la lucru, de la supermarket, hotel, restaurant, etc. Mici sau mari, profesionale sau clasice, aceste dozatoare de săpun sunt indispensabile pentru garantarea igienei.

Spălarea atentă a mâinilor imediat după folosirea toaletelor este un obicei ce ne va scuti de contaminarea ulterioară și de încercările organismului să lupte în permanență pentru contracararea efectelor negative ale virușilor, paraziților și bacteriilor. Pe de altă parte, fluctuațiile temperaturilor din acest sezon sunt cauza principală a maladiilor virale, cauzate de diminuarea rezistenței barierelor naturale de apărare ale organismului.

Indiferent de situație și împrejurare, igiena corectă a mâinilor este indispensabilă dacă dorim să preîntâmpinăm orice mică sau mare neplăcere și infecție. O normă importantă este spălarea frecventă a mâinilor și evitarea ca în timpul spălării sau după, să intram în contact cu alte suprafețe posibil contaminate.

Pentru garantarea siguranței noastre, este recomandat ca în locațiile cu trafic intens, să fie adoptate și utilizate practicele dozatoare săpun. Acestea permit dozarea eficientă a produsului de igienizare, evitând astfel risipa și scurgerea acestuia pe pardoseală.

Statisticile, în favoarea dozatoarelor profesionale

Potrivit studiilor efectuate de Universitatea din Michigan pe un lot de 3700 de persoane, s-a constatat, desigur cu ajutorul nemijlocit al camerelor de supraveghere, că circa 10 % dintre persoane nici măcar nu se spală pe mâini după folosirea toaletei, în timp ce 33 % se spală superficial, fără să se folosească de săpun.

Potrivit acelorași studii, se pare că afișarea unor pancarte care să-i reamintească populației despre utilitatea spălatului pe mâini, tinde să creeze comportamente sănătoase. Un alt ajutor de nădejde se dovedește a fi și montarea unor dozatoare profesionale de săpun. Modelele cât mai atrăgătoare și cu rezerve de detergent odorizante și delicate dar în același timp dezinfectante, cât mai plăcute pentru piele și pentru simțuri, devin stimulente în favoarea unor deprinderi necesare.

În magazinul online grant-hs.ro, indiferent de gusturi sau necesități, puteți găsi modele diversificate de dozatoare săpun, potrivite oricăror exigente profesionale și indicate pentru băile și toaletele publice, dar și pentru cele din locuința proprie.