Din nou in lumea Online !

A dat Domnu’ şi am revenit şi eu în blogosferă. Uni mă ştiţi,alţii prea puţin,deci: Eu sunt tipul ăla care a avut blogul paulblog.tk pe host gratuit şi domeniu gratuit. Acum are şi el host si domeniu plătit şi încearca să se strecoare din nou printre cei din blogosferă.

Celălalt blog fiind gratuit,hostul acestuia era praf,la 10 persoane intrate pe acesta se încărca greu fie pica hostul. Dar să trec peste asta

A trecut vara aşa a venit toamna,a început şcoala şi Paul şi-a tras un nou blog. Da mi-am făcut blog nou pentru că pur şi simplu simţeam că ceva lipseşte din activitatea mea. Tot timpul când deschideam PCul intram în browser şi tastam paulblog.tk,dar bineînţeles nu puteam accesa vechiul blog,pentru că nu mai era. Am decis să îmi cumpar spaţiu pe net şi să iau un domeniu ca toţi oamenii care se respectă aşa că a apărut paulblog.eu.

Am luat această decizie pentru că 50 şi ceva de lei nu sunt o avere pentru a plăti hostul pe un an. Aceşti bani spre exemplu îi pierd la pariuri sportive în 2 săptămâni,dar nu despre asta era vorba…aşa că i-am investit în blog.

Eu sper că o să mă vizitaţi şi o să comentaţi pe blog la fel ca înainte,poate chiar mai bine,iar acest lucru am să îl fac şi eu.

Pe blog am să scriu destul de des şi am să scriu cu diacritice. Până la urmatorul articol,Numai Bine !

Leave a Reply