Dacă ai ajuns aici înseamnă că ești interesat de persoana din spatele blogului, însă o să găsești mai multe informații decât te-ai fi așteptat. Mai jos am scris câteva lucruri despre blog, dar și despre mine. Pagină actualizată în data de 11.04.2016!

DESPRE BLOG:

PaulBlog.Eu nu mai este de multă vreme un blog personal, el devenind în timp un blog generalist, suferind de altfel și o mulțime de modificări de-a lungul timpului, unele fiind mai bune, altele mai puțin bune.

De-a lungul timpului acest blog a fost o mică sursă de venit, însă niciodată nu s-a exagerat cum s-a exagerat pe multe alte bloguri. Au fost vândute multe advertoriale, însă în acest moment mă pot mândri că am un blog cu niște statistici bune și un conținut de calitate.

Începând cu luna aprilie 2016 blogul are o temă cumpărată de la MyThemeShop, o găzduire bună de la NameBox și totul pare să fie în regulă pe partea tehnică.

Tot în această lună am decis să scriu lunar cel puțin 10 articole calitative, de interes general și să fiu cât mai activ pe pagina de Facebook. Am renunțat de asemenea să mai vând advertoriale cu nemiluita și să-mi selectez cu atenție clienții.

DESPRE MINE:

Cel mai important lucru pe care-l pot spune despre mine este că iubesc mediul online și toate lucrurile pe care acesta le oferă.

Îmi place platforma WordPress și consider că este cea mai bună platformă pentru a-ți construi un proiect online. Practic, în ziua de astăzi poți să creezi absolut orice fel de proiect rulând acestă platformă gratuită.

De câțiva ani sunt pasionat de SEO. Sentimentul pe care-l am în momentul în care reușesc să aduc un proiect pe prima poziție în Google este minunat. De aceea am creat și pagina de optimizare SEO unde ofer diferite servicii de optimizare pentru motoarele de căutare.

În rest, sunt un tip destul de liniștit și încerc să mă bucur de fiecare zi. Poți lua legătura cu mine folosind pagina de contact. Să ai o zi frumoasă!