Dependent De Clash Of Clans

Nu știu câți dintre voi vă mai jucați jocuri, fie ele pe calculator sau pe telefon. Eu am scăpat de dependeța de jocuri pe calculator de ani buni, însă m-a mâncat undeva prin iarnă să-mi instalez pe telefon primul joc, după cum vă dați seama și din titlul articolului, este vorba de Clash of Clans.

Bun, deci povestea știm că începe în iarnă, însă continuă și acum. Vedeam peste tot prea multă publicitate agresivă adusă acestui joc, mai ales pe Facebook și YouTube, așa că am decis și eu să-l instalez, să văd ce fel de joc este și ce-i cu atâta nebunie asupra lui. Zis și făcut, intrăm în Magazin Play și-l instalăm.

Vă spun sincer că în momentul în care am intrat în joc și am văzut despre ce-i vorba, m-am îndrăgosit pe loc! Mi-am adus aminte imediat de jocurile de strategie pe care le jucam în urmă cu 7-10 ani, jocuri precum AOE2, Stronghold Crusader și multe alte jocuri de strategie, cu războaie, cu upgrade-uri la fel și fel de chestii din joc.

Joc Clash of Clans cel puțin 1 oră pe zi, iar dacă nu joc, tot intru să văd ce se mai întâmplă pe acolo, ce mai este în clanul meu, dacă cumva suntem în război cu alt clan și așa mai departe. Ah, că tot am menționat de clanuri, sunt în clanul Corvineștii, un clan unde sunt membri puțini, dar buni. Membrii care donează și, poate cel mai important aspect, toți sunt români!

Dacă încă nu credeți că sunt dependent de jocul ăsta, ceea ce o să vă spun în continuare sigur vă va face să credeți asta. Am ajuns să-mi cumpăr și Gems, mai pe înțelesul tuturor, să bag bani în acest joc. Și tot de câteva zile mă bate gândul să mai bag odată să-mi cumpăr și ultimul muncior, cel de-al 5-lea, însă este destul de scump, 2000 Gems, care costă 65,99 RON + TVA.

Eu momentan sunt la level 56, am 1714 de trofee, sunt în liga 2-a din Gold League și sunt la TH8. Momentan sunt focusat să-mi upgradez toate defensivele și mai ales gardul, să-l duc și pe el la level 7. În urmă cu vreo lună am făcut marea greșeală să trec la TH8 înainte să am totul upgradat, iar acum când sunt atacat de alți jucători sunt făcut praf și mi se fură parte bună din resurse.

În fine, nu vreau să vă plictisesc prea mult cu această poveste, cine este jucător de Clash of Clans știe mai bine cum stă treaba și cum acest joc te face să ai răbdare, să intri foarte des în el și să revii din ce în ce mai des, mai ales de când s-au implementat o mulțime de chestii noi mișto.

Voi vă jucați Clash of Clans pe telefon? Vă place? La ce TH sunteți? Ce strategii aveți?