De ce să nu-ți faci o relație la distanță

Din păcate în urmă cu câțiva ani am avut o mare decepție în dragoste iar de atunci am ales că am nevoie de o oarecare perioadă de timp în care să fac o pauză a relațiilor. Am avut înainte chiar și câteva astfel de relații la distanță care la început deși păreau destul de promițătoare au avut din păcate (sau din fericire în câteva cazuri) un sfârșit destul de rapid.

  • Așadar, dat fiind faptul că în ziua de azi văd tot mai mulți tineri care aleg să-și piardă timpul cu astfel de relații la distanță care nu fac altceva decât să le mănânce timpul și viața, am ales să fac o listă cu câteva dezavantaje pe care le au relațiile la distanță și pe care le-am experimentat chiar pe pielea mea.
  • Comunicarea – unul dintre cele mai mari dezavantaje pe care le oferă, practic, relațiile în care cei doi parteneri se află la distanțe mari este comunicarea. Faptul că nu pot vorbii decât prin telefon sau internet slăbește încet încet relația dintre cei doi.
  • Fidelitatea – chiar dacă se pot face infidelități chiar și atunci când cei doi locuiesc în aceeași casă, probabilitatea ca acestea să aibă loc este mult mai mare atunci când locuiesc în orașe sau chiar țări diferite.
  • Contactul – în acest punct nu este vorba de contact pe post de comunicare ci la contacte fizice care cu toții știm că au un rol destul de important și fundamental în relații și aceste contacte încă nu pot fi desfășurate prin telefon sau internet la fel ca și comunicarea sau simpla vedere.

În urma celor spuse cred că am lămurit pe toată lumea de ce nu este în regulă să-ți faci o relație în care partenerii practic să fie la o distanță destul de mare. Există probabil și relații la distanță reușite însă sunt cazuri destul de puține.