De ce merită să economisești pentru Black Friday?

Black Friday Romania inseamna cele mai mari reduceri din an si o oportunitate pentru cumparatori sa achizitioneze electronice, electrocasnice si orice alte produse la preturi ce scad adesea sub jumatatea valorii lor pe piata in mod obisnuit. Problema este ca cei mai multi cumparatori nu planuiesc din timp pentru a beneficia la maxim de aceste campanii.

Black Friday 2017 – o ocazie unica de reduceri senzationale anul acesta

In fiecare an exista cateva campanii de reduceri clare, bine stabilite incepand cu reducerile de iarna ce au loc imediat la inceputul anului, reducerile de vara si reducerile din pragul sarbatorilor. In acest calendar al reducerilor Black Friday are un loc special pentru simplul motiv ca este o perioada condensata de reduceri, la care participa aproape orice lant de magazine si chiar numeroase magazine online.

Mai multe magazine Black Friday care ofera reduceri promotionale in acelasi timp inseamna, pentru cumparator, oferte mai bune si mai diverse. Este vorba despre regula competitiei care nu se aplica intotdeauna la fel de bine in orice perioada de campanii de reduceri. Spre exemplu, un lant de magazine poate decide sa inceapa mai devreme sau mai tarziu campaniile de reduceri de vara pentru a evita sa intre in competitie directa cu magazine similare.

In timpul reducerilor Black Friday 2017, pentru ca toate campaniile se desfasoara in aceeasi perioada, respectiv ultimul weekend din luna noiembrie. Puse in competitie directa, magazinele pe aceeasi nisa vor incerca sa vina cu oferte cat mai atractive, respectiv reduceri procentuale cat mai mari.

Alege sa astepti pentru a profita de cea mai buna oferta

Atunci cand un cumparator isi doreste un anumit produs, tendinta este sa faca achizitia cat de repede cu putinta. De multe ori aceasta graba inseamna o cheltuiala mai mare pentru un produs inferior calitativ celui pe care cumparatorul si l-ar fi dorit in mod ideal.

Punand de-o parte economii pentru o perioada mai lunga de timp – chiar si cateva luni inainte de perioada de campanie de reduceri – cumparatorii pot ajunge sa cumpere produse indiscutabil superioare din punct de vedere calitativ, la preturi mai mici, fara compromisuri.

Astfel, mai putin in situatia in care produsul dorit trebuie achizitionat urgent este recomandat ca banii sa fie pusi de o parte pentru a profita de perioadele de reduceri. Black Friday Romania este o ocazie ideala inclusiv pentru achizitionarea din timp a cadourilor de Craciun, cu un buget mult mai mic decat cel de care ar fi nevoie daca aceleasi cumparaturi s-ar face la jumatatea lunii decembrie.

Despre black friday si alte perioade de reduceri se poate citi aici.

Leave a Reply