Da, nu sunt singurul blogger din Bistriţa

Până ieri mă consideram unicul blogger din Bistriţa. De când am blogul,adică din toamna anului trecut, sincer vă spun că nu am reuşit să cunosc pe cineva din Bistriţa, oraş în care sălăşluiesc, care să deţină un blog. Cu excepţia unor băieţi care practică parkour şi deţin un site blogspot nu am reuşit să cunosc un blogger concetăţean care ştiu sigur că îndrăgeşte activitatea aceasta.

Ieri după masă primesc un mail de la un tip, de unde aflu că e din Bistriţa şi că e deţinătorul WEBSITE-ului de găzduire a paginilor WEB, AcipHosting. Cunoşteam firma de hosting însă, acum regret eu în mare parte că nu am ales-o la încept să îmi găzduiască blogul meu. În fine. Până în toamnă sunt client la despregăzduire şi asta nu mă face să mă plâng de serviciile lor. Sunt chiar OK.
the notebook by bloxham Da, nu sunt singurul blogger din Bistriţa

După ce am făcut şi cunoştiinţă cu Vasile, am aflat că şi el e deţinătorul unui blog, iar asta mi-a trezit gândul de a crede că sunt singurul blogger din Bistriţa, cu excepţia lui Liviu Alexa care locuişte în Cluj, dacă nu mă înşel. La fel ca mine şi el a căutat alţi bloggeri din Bistriţa, însă din discuţia cu el am mai aflat de încă doi bloggeri bistriţeni care sunt activi. Asta înseamnă 4 persoane până în prezent. Puţin, ştiu.

Tocmai de aceea dorim într-un oarecare fel să căutăm bloggeri sau viitori bloggeri din Bistriţa pentru a face din 4 cel puţin încă odată. Ei bine dacă eşti din Bistriţa şi doreşti creearea unui blog, Vasile oferă câte un pachet de gazduire web, informaţii despre cum se face un blog şi ce beneficii aduce un blog, primelor 10 persoane care sunt interesate.

E o implicare foarte serioasă, dacă o pot numi implicare. Eu zic să nu stai prea mult pe gânduri şi să începi chiar acum. Iar dacă ţi-am trezit interesul foloseşte funcţia de contact şi specifică acolo corect ceea ce te interesează. Şi sunt sigur că vei fi ajutat şi îndrumat. Un blog poate deveni chiar o afacere, nu doar o simplă pagină pe care scri ce te duce bibilica.

Încă nelămurit ? Întreabă mai jos la comentarii şi încerc să îţi răspund.