Cumpara un pachet de servicii de contabilitate de la contello.ro si scapi de stresul controalelor fiscale!

Cu totii am sperat ca de anul acesta sa se reduca cat de cat birocratia in privinta declaratiilor ce trebuie depuse la Administratia Financiara de care apartinem, dar nu mi se pare ca s-au facut pasi prea mari, vizibili cu adevarat, in aceasta directie.

Asta ca sa nu mai vorbim de acreala inspectorilor fiscali, care, in loc ca sa isi schimbe atitudinea fata de contribuabili, fie ei persoane fizice sau reprezentanti ai diferitilor agenti economici, au devenit parca si mai artagosi, de parca noi am fi inamicii lor nr.1, nu aceia de pe urma carora, in calitate de bugetari, li se vor mari salariile (nu intotdeauna justificat, dupa parerea mea).

Mai ales daca aveti o micuta afacere, fie ca vorbim de un PFA sau de un S.R.L. de apartament, cu siguranta ati observat si voi ca aveti toate sansele sa deveniti victimele lor perfecte, daca nu le sunteti simpatici inspectorilor fiscali  de care apartineti.

Niciodata nu poti ca sa fii sigur ca esti in regula cu tot ceea ce ti se cere prin reglementarile legale in continua modificare, asa incat sa scapi de amenzi aberante, pe care, de multe ori, nici macar nu pricepi de ce le-ai primit!

De voie, de nevoie, multi recurg la ajutorul unui contabil, de cele mai multe ori vreo ruda sau o cunostinta, mai ales daca afacerea lor este una micuta, de subzistenta, nu cine stie ce business de anvergura, care functioneaza cu toate motoarele duduind, de rupe gura targului si ii intimideaza pe cei de la Fisc.

Problema insa nu e nici pe departe rezolvata, deoarece acel contabil care isi ofera ajutorul mai mult din prietenie si care este platit cu o suma modica, nu mereu e la curent cu cele mai noi modificari legislative din domeniul financiar-contabil, asa incat agentul economic respectiv tot sta cu frica in suflet ca documentatia nu este corect intocmita si ca nu a respectat paragraful X introdus prin ultima modificare a anterioarei schimbari a articolului Y din legea Z…

Din acest motiv, daca m-ati intreba pe mine ce ar fi bine ca sa alegeti intre un contabil individual si o firma de contabilitate, precum ar fi Contello din Bucuresti, eu v-as recomanda pe nerasuflate ca sa optati fara ezitare pentru cea de-a doua varianta, a unei firme cu acest obiect de activitate, deoarece in acest mod o sa fiti siguri ca:

  • va exista in orice moment cineva disponibil, care va poate oferi la cerere un sfat avizat despre cele mai noi modificari legislative in materie fiscala;
  • declaratiile fiscale obligatorii vor fi corect intocmite si depuse in termenele legale la organele competente;
  • in cazul unor controale veti avea sansa ca sa fiti asistat de catre un profesionist cu experienta din cadrul firmei de contabilitate, reusind astfel ca sa va puneti la adapost de niste amenzi impovaratoare, acordate pentru erori imaginare, pe care doar inspectorii fiscali ce va verifica le vad.

In plus, ati auzit si voi ca, mai nou, cei de la Fisc au si obligatia de a aduce la buget pana la sfarsitul anului o suma impresionanta. Pentru a nu fi victimele perfecte, bune de jumulit chiar daca nu aveti nicio vina, abonati-va la serviciile unei firme de contabilitate si o sa puteti dormi linistiti noaptea, fara a avea cosmaruri din pricina controalelor fiscale.

Tarifele pentru pachetele de servicii pe care le gasiti la firma de contabilitate contello.ro nu sunt mari, asa ca va invit pe site-ul lor de prezentare pentru a le analiza in detaliu si a-l alege pe acela dintre ele care vi se pare cel mai potrivit pentru nevoile dvs. actuale.

Lasă Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *