Cum trebuie sa arate toaleta localurilor

Poate unul dintre cele mai dezamagitoare lucruri care ni se pot intampla atunci cand iesim in oras este ca localul in care am petrecut ceva timp, am consumat cateva sucuri sau beri sa aiba o baie care nu arata asa cum ar trebui. Localul poate a aratat excelent pana la momentul respectiv, servirea a fost impecabila iar bautura rece, insa in momentul in care ai intrat in baie ti-ai schimbat radical parerea. 

Intretinerea bailor pentru cei care ofera aceasta facilitate in localuri trebuie sa fie exemplara si sa nu le fie frica clientilor sa intre acolo.

Cum ar trebui sa arate, in viziunea mea, o baie excelenta pentru un local:

1. Trebuie sa fie curata. Baia trebuie sa fie igienizata des, eventual chiar la fiecare ora de folosinta, iar totul trebuie sa iti dovedeasca faptul ca este curat. De la toalete, pardoseala, pana la miros, care trebuie sa fie placut, nu asemanator bailor din tren.

2. Toaletele trebuie sa aiba neaparat incuietoare. Am descoperit ca sunt localuri in care nu exista incuietoare la toalete, ceea ce este total neplacut pentru ca trebuie sa stai in niste pozitii foarte dubioase pentru a nu intra cineva din greseala peste tine.

3. Hartia igienica este obligatorie! Chiar daca este datoria morala a fiecaruia dintre noi ca atunci cand intram intr-o baie sa verificam instant daca exista hartie igienica. Poate acesta este un sfat elementar atat pentru cei care trebuie sa ingrijeasca baia, dar si pentru cei care o folosesc. 

4. Sapunul lichid, de asemenea, o necesitate. Acesta este foarte important, si chiar daca sunt prea multi care nu se spala pe maini dupa ce folosesc toaleta, poate exista persoane care tin foarte mult la igiena persoanala.

5. Prosoapele de hartie sau uscatorul de maini. Si acestea sunt un must have in baia oricarui local, ori ambele, ori cel putin una dintre cele doua. Este foarte enervant sa iesi de la baie cu mainile ude si sa trebuiasca sa te scuturi ca sa le usuci sau sa te stergi pe pantaloni.

Acestea fiind spuse, daca esti patron de local sau doar lucrezi in unul, ai mai sus cateva sfaturi de urmat atunci cand amenajezi baia.

Etichete:,

Lasă Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *