Cum să alegi o firmă de hosting bună

Dat fiind faptul că în ziua de azi blogurile şi fenomenul de blogging în general a luat o mare amploare şi continuă să se dezvolte de la zi la zi, de la lună la lună am decis să alcătuiesc o scurtă listă cu câteva sfaturi utile pentru începătorii care vor să-şi deschidă un site sau un blog personal şi nu ştiu după ce să se ghideze atunci când caută o firmă bună de hosting care să le găzduiască site-ul şi să înregistreze eventual şi domeniul tot la aceeaşi firmă. Aşadar,

• Popularitate şi reputaţie – dacă o firmă este cunoscută de către o mare masă de oameni ca fiind o alegere bună atunci acest aspect ar trebuii să câtărească destul de greu într-o posibilă alegere a unei firme de găzduire web.

• Preţuri – deşi majoritatea ştiţi că nu tot ce e scump e şi bun şi nu tot ce e ieftin e şi bun, preţurile pe care le percep firmele este totuşi un amănunt la care trebuie să fiţi foarte atenţi iar cum în ziua de azi nu prea mai puteţi avea încredere în tot ceea de vedeţi în prezentările firmelor de hosting cel mai indicat ar fi să căutaţi persoane care au mai folosit serviciile lor.

• Personal – în general nu există firme de calitate care să aibă personal prost însă este indicat să fiţi totuşi destul de precauţi cu experienţa pe care o au tehnicienii, în principal, al unei firme deoarece ei vă vor ajuta atunci când întâmpinaţi necazuri cu site-ul.

• Experienţă – o firmă veche (cu experienţă) şi cu renume totdeauna va fi o alegere mai bună decât o firmă nou apărută despre care nu se cunosc prea multe chestii.

În urma aspectelor pe care le-am sintetizat în scurta listă de mai sus sper să nu mai existe atât de multe nelămuriri şi întrebări care vin de la sine atunci când eşti în căutarea unei firme bune de hosting de care site-ul tău va fi practic dependent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *