Cum să ai mulți followeri pe Instagram

Esti nou pe instagram si nu ai foarte multi followeri sau esti de mai multa vreme si nu ai un numar de followeri de care sa fii mandru? Vrei sa ai si tu mii, zeci de mii, sute sau chiar milioane de followeri pe instagram? Totul depinde de timpul tau, iar mai jos am sa-ti spun cum sa faci cat mai multi followeri pe instagram si, pe langa ei, sa strangi si multe like-uri.

1. Foloseste hashtag-urile. Pune cat mai multe hashtaguri, cam pana in 30, hashtag-uri care au de a face cu fotografia pe care o urci in acel moment. De exemplu, daca in fotografie esti tu langa masina ta pe strada, poti sa folosesti si #car, #mycar, #wheels, #fast, #street. Cele mai populare hashtaguri sunt #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #followme #girl #iphoneonly #instagood #bestoftheday #instacool #instago #all_shots #follow #webstagram #colorful #style #swag

2. La poze foloseste efectele, fa sa para cat mai profesionista fiecare poza. Cele mai bune efecte, dupa parerea mea, sunt:

Brannan
Earlybird
X-Proll
Hefe
Rise
Valencia
Amaro
Brannan
Lomo-fi

3. Da like-uri. Neil Patel a declarat ca la fiecare 100 de like-uri date random ii veneau cam 6 followeri.

4. Urmareste, la randul tau, persoanele. Poti sa le dai follow, apoi unfollow daca nu posteaza chestii interesante sau posteaza rar, dupa cum vrei.

5. Promoveaza-ti profilul de instagram si pozele pe alte retele de socializare – Facebook, Twitter, Google+, sau pe diverse site-uri, bloguri si locuri populare.

6. Posteaza la ora 17:00 sau la 2 dimineata, in acele momente sunt cele mai mari fluxuri de logari si like-uri.

Daca urmezi sfaturile de mai sus sigur o sa ai followeri multi, totul depinde de tine si de timpul alocat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *