Cum ești fashion și în sesiune?

Sesiunea este o perioada foarte stresanta din viata oricarui student. In aceasta perioada, multi studenti, dar si studente uita de faptul ca ar trebui sa se ingrijeasca si de aspectul lor, cu toate ca acesta este foarte important, indiferent de situatie.

Moda este ultimul lucru care iti sta in minte in timpul sesiunii, dar daca vrei sa fii in trend, trebuie sa te gandesti si la acest lucru. Ideal ar fi sa-ti planuiesti outfit-ul in avans. Atunci cand te gandesti cu ce sa te imbraci vei pierde un timp destul de valoros, pe care l-ai putea folosi pentru a mai aprofunda notitele.

Daca vei planui cu ce te imbraci pentru toata saptamana, atunci vei salva timp pretios. Alege mereu ceva cat mai simplu. Nu uita ca bijuteriile sunt destul de importante. Din acest motiv, in timpul perioadei examenelor, ar trebui sa optezi pentru niste bijuterii cat mai mici, care sa nu te deranjeze atunci cand dai un examen.

Nu te lasa tentata sa mergi la facultate imbracata in pijamale, chiar daca acest lucru ar putea fi destul de lejer pentru tine. Ia in considerare purtarea hainelor de sala, daca vrei totusi sa mergi imbracata in ceva mai lejer. Hainele de sala te vor monta pentru munca. Acestea pot fi si destul de motivante, dar si un mod in prin care vei putea intra mereu cu o atitudine pozitiva la examene.

Outfit-ul trebuie sa fie cat mai confortabuil, iar bijuteriile sa nu te deranjeze, atunci cand mergi la un examen. Daca stii ca o pereche de pantaloni iti face probleme, sau o fusta se ridica mereu, atunci va trebui sa renunti la aceste outfit-uri din pricina faptului ca iti vor cera niste probleme suplimentare, de care probabil nu ai dori sa te lovesti in timpul unui examen.

Leave a Reply