Cum ascundeți faptul că sunteți online pe Messenger

A fi activi pe Messenger vine atat cu avantaje, cat si cu dezavantaje, dar indiferent cat constinetizati aceste avantaje, este important sa ascundeti acest detaliu tehnic. In mod uzual, persoanele din lista voastra de Facebook, vad imediat daca sunteti sau nu online.

Ele vor sti astfel daca e momentul cel mai potrivit sa va scrie. Atunci cand sunteti online este mai putin credibil ca nu vedeti un anumit mesaj. Gestul vostru de a nu raspunde imediat la un mesaj va fi considerat a fi o lipsa de respect, chiar daca textul primit figureaza ca necitit. Nivelul de detaliu pe care il ofera Messenger va poate spune si cand cineva a fost activ ultima oara, de aceea este o idee buna sa va ascundeti acest detaliu.

Solutia cea mai la indemana este sa ascundeti faptul ca sunteti online. Este important sa stiti ca nici voi nu veti putea vedea daca ceilalti sunt online. Optand pentru aceasta posibilitate, nu veti mai putea profita de privilegiul de a sti cand cineva este sau nu online.

Daca doriti totusi sa faceti acest pas si sa nu apareti online, mecanismul de activare al functiei detaliate este destul de simplu. In aplicatia de Facebook Meseenger de pe mobil, va trebui sa intrati pe a doua pagina din partea de jos a ecranului. Va trebui sa faceti un tap pe poza voastra de profil din coltul din stanga sus. In noua fereastra, dar putin mai jos, puteti face tap pe Active status. Debifati acoilo si optiunea de show when you`re active.

Aici este si locul nunde va trebui sa reveniti in cazul in care va razganditi si doriti sa va reactivati aceasta optiune. Modificarile se vor aplica in timp real si veti vedea ca puteti reveni in ecranul principal de Facebook Messenger foarte usor, prin doar doua tap-uri in coltul din stanga jos. Dupa cum puteti vedea, nu este greu sa va reactivati aceasta optiune, iar de acum veti sti cum sa va setati activitatea voastra pe Facebook.

Tinand cont de aceste lucruri va veti putea sau nu ascunde ultima sesiune, astfel incat, daca veti dori sa faceti acest lucru, veti vedea ca este posibil. Aveti mereu in vedere aceste lucruri si luati cea mai buna decizie pentru a va proteja activitatea in online. Veti vedea ca nimeni nu va mai sti daca sunteti sau nu activi pe Facebook Messenger.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *