Chris Evans a vorbit despre Avengers: Endgame

Odata cu finalizarea filmarilor pentru Avengers: Endgame, Chris Evans a vorbit despre rolul sau din film. El a jucat in multe dintre filmele Marvel foarte cunoscute acum. Starul a fost intrebat de catre reporteri care este momentul preferat din toate filmele celor de la Marvel. El le-a zis reporterilor ca cel mai satisfacator moment a fost batalia pe care a purat-o in lift, in Captain America 2 The Winter Soldier.

Chris Evans a spus despre filmarea respectiva ca a fost singura in care el, Capitanul s-a simtit cu adevarat singur. De asemenea, acel moment a fost si prima data in cariera sa cand a lucrat alaturi de fratii Russo. In primul Captain America, acesta a avut senzatia ca toata lumea il tinea de mana. In Avengers, a fost momentul cand a avut foarte mare grija sa nu deranjeze pe cineva atunci cand era la filmari. In al doilea film insa, al personajului sau, a simtit cum ceva s-a schimbat. El si-a dat seama de presiunea la care este suspus pentru ca scenele respective sa iasa cat mai bine.

Scena intensa de actiune care s-a desfasurat in filmul respectiv, petrecuta in lift, a fost in opinia actorului o scena definitorie in rolul sau de Captian America, dar si a sa ca actor. In opinia sa, scena aceea a iesit perfect, el fiind mandru de ea. Evans a vorbit si despre emotiile prin care a trecut atunci cand s-a filmat pentru ultima data Avengers Endgame. El a spus, fara a da nici un spoiler ca acea zi a fost una cu adevarat emotionala atat pentru el, cat si pentru ceilalti actori ai peliculei. Fiecare actor al seriei Avengers s-a emotionat odata cu acel moment care a marcat sfarsitul filmarilor pentru acest film cu adevarat special. El a mai spus despre ultima zi de filmari ca a fost una tulburatoare, pe care cu siguranta nu o va uita prea curand.

In momentul de fata, Avengers: Endgame ruleaza in cinematografe, acest film reusind sa doboare deja un numar mare de recorduri. El este apreciat pentru calitatea cinematografica pee care o ofera, dar si pentru concluzia foarte satisfacatoare de care fanii sunt foarte multumiti. In ceea ce priveste rolul viitor al lui Chris Evans in MCU, lucrurile nu sunt atat de clare. Vom vedea ce se va intampla cu actorul si care va fi directia carierei sale in anii ce vor veni.

Leave a Reply