Cele mai insorite destinatii de vacanta

In functie de regiunea geografica in care locuim nu vedem atat de des soarele cum ne-am dori. Drept urmare, am intocmit pentru voi o lista a celor mai insorite destinatii de vacanta, destinatii in care iti vei face cu siguranta plinul cu Vitamina D. Studiile arata ca soarele ne influenteaza in mod pozitiv starea de spirit dar si starea de sanatate. Iata o scuza buna pentru a vizita una din destinatiile de mai jos.

Arizona. Orasul american Yuma din Arizona este fara discutie orasul in care soarele sta pe cer cel mai mult timp. Yuma beneficiaza de 10-11 ore insorite pe zi, 365 de zile pe an. Soare in fiecare zi – chiar daca noua ni se pare un lucru iesit din comun- pentru acest stat din vestul Statelor Unite este un lucru cat se poate de comun. Profita de vacanta in Arizona pentru a vizita Marele Canion si Monument Valley, doua locuri care te vor duce intr-un decor demn de filmele western.

Qatar. Al doilea loc in clasament este ocupat de Qatar, un oras ce profita de peste 3400 de ore insorite pe an (9 ore de soare pe zi). Vara, temperaturile din Qatar sunt asemnanatoare celor din Arizona in timp ce climatul hivernal este mai confortabil.

Cipru este cea mai insorita destinatie europeana. Cine ar fi crezut? Insula Cirpu inregistreaza o medie de 9 ore insorite pe zi, pana la 13 ore de soare in cele mai bune zile. Cipru ofera pe langa multe ore de soare, plaje magnifice si o cultura bogata.

Florida. Ne reintoarcem in SUA pentru urmatoarea destinatie insorita. Florida beneficiaza de aproximativ 300 de zile de soare pe an. Intelegem de ce a fost supranumit Sunshine State. In zilele de vara, soarele este sus pe cer in jur de 10 ore pe zi. Iarna, temperaturile sunt in general blande.

One Response

  1. Indiscutabil 19 octombrie 2018

Leave a Reply