Cele mai frumoase țări din lume – top 5

Alegerea celor mai frumoase tari din lume in cadrul unui top cinci nu este un lucru usor deoarece criteriile de selectie se schimba in functie de fiecare individ in parte. Unele tari raman cunoscute si recunoscute pentru frumusetea lor si minunile naturale pe care le ascund.

Islanda. Una din cele mai frumoase tari din lume, situata in Europa este fara indoiala Islanda. Cu natura sa intacta, peisajele salbatice si extreme totodata si atmosfera plina de mistere, Islanda este o tara fascinanta. Un sejur in Islanda semnifica, in egala masura, o vanatoare de aurore boreale. Un moment magic de trait macar o data in viata.

Norvegia. Norvegia este o tara care adaposteste peisaje de exceptie. Pentru a avea o idee cu privire la bogatia sa, incepe explorarea la Oslo, capitala, Bergen si pitorescul sau cartier Bryggen, insulele Lofoten acoperite de cabane pitoresti, fjordul Geiranger sau cu ghetarii din parcul national Jotunheim. Se spune ca traseul dintre Oslo si Bergen este unul din cele mai frumoase din lume.

Vietnam. Vietnam este una din tarile putin mai scumpe de vizitat dar si una din cele mai frumoase. De la Hanoi, traverseaza tara oprindu-te in cele mai frumoase si mai importante locuri precum Delta Mekong, Golful Along, Ho Chi Minh Ville si rizierele de la Sapa.

Canada. O tara care fascineaza turistii dintotdeauna si care poate ocupa oricand un loc in topul cinci al celor mai frumoase tari din lume. Asta datorita siturilor naturale de exceptie. Regiunea Alberta, fjordul Saguenay sau regiunea Mauricie sunt doar cateva din numele care ii fac sa viseze pe toti pasionatii de natura si de calatorii.

Brazilia. Brazilia, aceasta tara imensa din America de Sud impresioneaza prin diversitatea peisajelor sale si diferitele culturi prezente pe teritoriul sau. De la nord la sud, admira Rio de Janeiro, Salvador de Bahia, Amazonia sau sudul tarii precum cascadele Iguazu sau plajele superbe situate pe coasta Florianopolis. Clasamente recent intocmite plaseaza de altfel plaja Baia do Sancho, situata pe magnifica insula Fernando de Noronha, printre cele mai frumoase plaje din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *