Cele mai bune filme cu Robert Redford

Figura emblematica a cinematografiei americane, Robert Redford a jucat in multe filme, a avut numeroase roluri marcante pana la cel mai recentul The Old Man and the Gun. Iata cateva din cele mai bune filme cu Robert Redford.

The Chase (1996). In acest film, Robert Redford il interpreteaza pe Bubber Reeves, un tanar fugitiv urmarit de locuitorii unui oras din Texas. In fata unei hoarde de cetateni “model” care ar prefera sa il vada pe Reeves mort mai degraba decat pe fuga, seriful Calder face tot ce ii sta in putere pentru a-si pastra integritatea si sa mentina ordinea in oras. Insa, situatia degenereaza rapid in violenta…

Jeremiah Johsnon (1972). In anii 1850, un fost militar fuge de civilizatie pentru a trai in Muntii Stancosi si climatul dificil specific acestora. Omul de munte Jermiah Johnson a fost format de catre indieni insa, relatia cu acestia este din ce in ce mai deteriorata, mai ales atunci cand decide sa escorteze un convoi blocat de zapada.
Spy Game (2001). Robert Redford joaca alaturi de Brad Pitt in acest excelent thriller orchestrat de catre regretatul Tony Scott. Primul este un spion experimentat, al doilea este un tanar recrut, dotat si impertinent. Cei doi sunt nevoiti sa colaboreze in cadrul unei misiuni de salvare deosebit de periculoase.

All is Lost (2013). Robert Redford se afla pierdut, de unul singur in mijlocul Oceanului Indian, la bordul unei ambarcatiuni care intampina o serie de dificultati tehnice.

The Old Man & the Gun (2018). Robert Redfort interpreteaza aici rolul unui nelegiuit cu un suflet mare. Un lung metraj amuzant si impresionant totodata. Realizat de catre talentatul David Lowery, filmul ii permite actorului sa isi multiplice rolurile care au facut din el o legenda a filmului american intr-o maniera cat se poate de frumoasa. Este unul din cele mai reusite roluri ale sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *